Foto van een Energic 207. 2-takt motor èèncilinder, zelf gebouwd door Ets Patissier. 7pk motor die het momenteel nog niet wil doen. Word gestart met trekkoord. Deze gaan we helemaal restaureren in d

Energic 207 (tractors)

erik9831
Foto van een Energic 207. 2-takt motor èèncilinder, zelf gebouwd door Ets Patissier. 7pk motor die het momenteel nog niet wil doen. Word gestart met trekkoord. Deze gaan we helemaal restaureren in de winter, ondertussen onderdelen die nodig zijn zien te vinden. Nr 9 gevonden te houtkerque Frankrijk, vlak bij de Belgische grens. Persoon zelf had een 11-tal tractoren gehad, helaas moest hij ze nu, door omstandigheden allemaal verkopen. Had ook nog een Energic 511 staan, beiden Energic's zijn nieuw aangekocht geweest door zijn ouders.

Reacties

+1
Minitauro
Leuk trekkertje, kan het handel ook nog een 40ºopzij gezet worden bijde zijden of is het een vaste montage?
+1
erik9831
@Minitauro men kan de hendel bewegen naar links en rechts en ook nog omhoog en omlaag. Je kan de cultivator ook nog uit de richting zetten. De ploeg kan je 2 keer uit richting zetten.
Minitauro
@erik9831 Dan werkt het hetzelfde als mijn Goldoni tuintrekker, bij mij zit er alleen een frees achter.
erik9831
@Minitauro is hier ook de mogelijkheid voor. Moet je een plaatje wegnemen en kom je uit bij de tandwielen, waarmee je dan een frees kan aandrijven.
+4
Towaberg
Alweer een mooi stuk Erik, proficiat.
+1
a3vandiejen
Prachtig.
+1
florisrobben
👍goed bezig Erik mooie machine
+1
erik9831
Ik stel voor deze foto te verplaatsen van Energic Onbekend naar Energic 207 (nieuw type)
+1
Tinus
@erik9831 ik heb de foto verplaatst.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Energic 207 (tractors) ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!