Foto van een Kuhn Onbekend  . Boer Swawek    heeft nu een kuhn ronde balen pers (Polen). Geplaatst door basia op 14-08-2019 om 20:10:22, met 6 reacties.

Kuhn Onbekend

Foto van een Kuhn Onbekend . Boer Swawek heeft nu een kuhn ronde balen pers (Polen)

Reacties

wim-same
@basia Ook in Polen krijgen ze steeds nieuwer materiaal hoor. en die plaat op de muur, Dat lijkt toch wel erg veel op het Agrifirm logo. ?
+1
Fast Eddy
@wim-same

Onderaan het bord staat dat Alfa Laval er ook iets mee te maken heeft.
+1
Fendt926Driver
Zat bijna te denken welke westerse loonwerker zijn trekker balenpers combi kwijt zou zijn...
+1
wim-same
@Fendt926Driver Zo'n combi past makkelijk in een tautliner hoor. Zeilen dicht en je ziet het niet meer. Open grenzen dus...... zou kunnen. Met graafmachines en minigravers is het schering en inslag. Ik heb het een keer mee gemaakt met 3 bakken van een mini graver. Helaas voor deze Poolse grondwerker, die bij onze aannemer werkte, lagen deze bakken binnen het camera berijk van een School. Toen de grond onder zijn voeten te heet werd heeft hij ze toch maar weer terug gegooid. Ook dit stond weer op de camerabeelden, inclusief zijn gezicht.
+2
wim-same
@Fendt926Driver Aan de andere kant, er zijn gelukkig ook genoeg eerlijke Polen. Er heeft er eens een bij mij een trekker met een Herder gekocht, met dubbel lucht, maaikorf van 3 meter en een klepelbak. Deze man had een broer in Gouda die tandarts was, en die diende als tolk. Er stond een voermengwagen voorin, Die kwam bij een mechanisatie bedrijf vandaan die ik ook goed ken, en dat was ook netje afgehandeld. De trekker met de Herder moest achter de voermengwagen, met gestekte arm naar voren. Dubbel lucht, maaikorf en klepelbak moesten er ook nog bij. Daarna moest hij nog een schaarhoogwerker gaan laden. Hoe we het erin gekregen hebben is nog een raadsel, maar het ging. De zijlen konden ook nog dicht, en dit was op zaterdag, en hij wilde op zondag weer thuis zijn ook. Ik denk gelovig Katholiek. Maar toen alles erin stond en vast stond, gingen we koffie drinken en de acte tas kwam tevoorschijn...... Alles netjes afgehandeld. De export factuur had ik van tevoren al klaar gemaakt. Alle gegevens had ik al netjes gehad van zijn broer. Een zwager van hem werkt trouwens bij de politie in Nieuwegein. ha ha

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Kuhn ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!