Foto van een John Deere 6135M op transport in de omgeving van Aalst op de autostrade. Foto is van dinsdagavond.

John Deere Onbekend

Foto van een John Deere 6135M op transport in de omgeving van Aalst op de autostrade. Foto is van dinsdagavond.

Reacties

wim-same
@erik9831 Mag jij nog foto's nemen als je rijd dan in België, Wij in Nederland niet. ha ha.
+3
1046
@wim-same zo te zien zat ie an de bijrijderskant
+2
wim-same
@1046 je heb gelijk Marco zo te zien wel. scherp opgemerkt. Meestal zie ik alleen maar mensen met dat klere ding in hun klauwen, die veel ongelukken veroorzaken, zelfs fietsers.
+2
erik9831
@wim-same als ik zoiets zie, zit ik meestal te zeggen tegen men vrouw... Kijk kijk kijk, pak de gsm en trek een foto 😄 alleen doet ze het dan zelden, nu wel eens 😄

Het is ook in België verboden, zelfs vast hebben is al verboden.
+2
wim-same
@erik9831 Super Erik, Ik heb al zoveel ellende van de gsm achter het stuur gezien, dat ik er wel klaar mee ben, zelfs met fietsers. En als je fietsers waarschuwt, Ik met een vrachtwagen, en zij zijn heel kwetsbaar, dan krijg je nog een grote bek terug.
erik9831
@wim-same ik zeg niet dat ik nooit eens men telefoon vast heb, maar telefoneren nooit, laat maar bellen denk ik dan. Met een smartphone is het ook onmogelijk voor mij om een sms te typen.
+2
nielsve
@wim-same het is ook ongelooflijk hoeveel mensen hun gsm vast nemen, zodra ze aan een rood licht moeten stoppen. Wanneer het dan groen wordt duurt het in het beste geval maar 5 sec eer ze doorhebben dat ze kunnen vertrekken. Maar dan moeten ze eerst die telefoon wegleggen, dan nog de auto in versnelling zetten en dan pas zijn ze weg. En als je er met een tractor met geladen aanhanger erachter staat sta je zelf een 2e keer voor rood door hun getreuzel 😣

Bij de fietsers is het niet enkel de gsm, ook die oortjes in hun oren 🙄
Hier in België liggen nogal veel fietspaden die ze ook wel moordstrookjes noemen omdat er geen afscheiding is tussen rijbaan en fietspad.
Wanneer ik op zo een strook rijd met de fiets en je hoort een vrachtwagen of tractor aankomen kijk ik eens achterom om te weten of er iets groot en breed aankomt of niet.
Hier schrikken veel fietsers zich rot omdat er plots een groot gevaarte naast hun passeert 🤷
+1
stijn-de-bock
@erik9831 ik ontdek net een gelijkenis tussen jouw en mijn vrouw, die van mij maakt ook niet snel een foto op aanvraag. Haha.
+2
1046
@wim-same ben op vakansie . Dus een stuk scherper dan voor de vakansie😊😊
+1
Fast Eddy
Ik hoop voor de chauffeur dat hij niet is aangehouden door de politie. Zo iets moet op 4 punten vaststaan en niet op 2.
nielsve
@Fast Eddy een trekker zou ik ook met kettingen vast leggen in plaats van een spanriempje over de banden te gooien.
+1
Fast Eddy
@nielsve

4 keer een 5 tons spanband wil ook wel.
wim-same
@Fast Eddy Hij moet inderdaad met 4 banden of kettingen gekruist vast staan.
Fast Eddy
@wim-same

1 spanband per wiel mag ook icm een remketting.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van John Deere ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!