Hopelijk dat het hele rijenbemesting-gedoe nog lang uit blijft in Nederland, anders kon dit wel eens het laatste seizoen geweest zijn voor deze Shitmeister!Challenger Terra Gator 3244 met NMS oplegger

Challenger Terra Gator 3244

mike_v
Hopelijk dat het hele rijenbemesting-gedoe nog lang uit blijft in Nederland, anders kon dit wel eens het laatste seizoen geweest zijn voor deze Shitmeister!

Challenger Terra Gator 3244 met NMS oplegger tank
Loonbedrijf Partoens - Bree (B)

Reacties

hermanjohndeere
Waarom zou deze machine geen rijenbemester er achter kunnen knuppen?
+1
mike_v
Je bent dan praktisch verplicht gps te hebben @hermanjohndeere. Dat is deze helaas niet meer waard om op te bouwen. Is bijna 20 jaar oud als ik goed ben. Is stilaan versleten.
wim-same
@mike_v kan je toch gewoon over zetten op een nieuwe machine?
+1
mike_v
Het kan allemaal @wim-same. Maar dan kom je volgens mij gewoon duurder uit. En zoals ik al zei, het is een "oude" machine. Kosten worden ook iedere jaar hoger en hoger ...

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Challenger Terra Gator 3244 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!