Foto van een Ford 4000 op de vestingsdagen in hellevoetsluis Supermooi gerestaureerde trekker. Foto is geplaatst door pizza power op 17-08-2019 om 16:32:06, met 10 reacties.

Ford 4000

pizza power
Foto van een Ford 4000 op de vestingsdagen in hellevoetsluis
Supermooi gerestaureerde trekker

Reacties

+1
stijn-de-bock
Mooi met de winterjas.
+2
pizza power
@stijn-de-bock zeker weten is een keer wat anders dan een blauwe jas.
+1
a3vandiejen
@pizza power Het heeft wat inderdaad.
+1
XC 70
Klaar voor de koude dagen al ❄️
+2
Kramer U800
Kijk aan, daar ben ik momenteel ook wij hebben 2 stoomtractors bij ons. 2 schaalmodellen en zwarte en een bruine met wit dak, misschien heb je ze wel gezien? Ik ga zo denk ik nog even bij de Unimogs en diesel tractors kijken.
+1
pizza power
@Kramer U800 ja die heb ik wel gezien ja jammer dat ik dat niet geweten had dat jij er stond. Er stond wel mooi spul allemaal.
Kramer U800
@pizza power Helaas volgende keer beter 😉 Stond zeker mooi spul, kijk maar eens oudere video's terug of YouTube van de jaren 90 toen was het nog groter en kwamen er machines uit Engeland over.
jammermaarhelaas
Zeker heel mooi, als origineel zover je kunt zien. Alleen, al is een brede band in praktische zin in vele gevallen beter, de originele 8-ster velg met 11-36 band had het afgemaakt.
pizza power
@jammermaarhelaas klopt dat had het afgemaakt. wij hebben op het werk ook een ford 4000 die heeft nog de originele banden eronder dat maakt het toch af vind ik.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 4000 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!