Een foto van een Ford 3600 met schudder. Ik was toen een jaar of 17 toen deze foto werd gemaakt (jaren 90). Op deze Ford heb ik het trekker rijden geleerd en toen ook mijn trekkerrijbewijs gehaald. Da

Ford 3600

ChristianM
Een foto van een Ford 3600 met schudder. Ik was toen een jaar of 17 toen deze foto werd gemaakt (jaren 90). Op deze Ford heb ik het trekker rijden geleerd en toen ook mijn trekkerrijbewijs gehaald. Dat was een mooie tijd toen ik met de cultivator op pad mocht. Ook vrachten met aardappels/hooi/stro en mest heb ik met deze trekker gereden.

Reacties

+1
jammermaarhelaas
Prachttrekker!
wim-same
Mooi, en heb je hem terug kunnen kopen ?
ChristianM
@wim-same Deze Ford is niet meer eigendom van het bedrijf waar ik toen werkte maar loopt nog steeds. Zelf heb ik een 'slagje' groter gekocht voor de hobby.
jammermaarhelaas
Quote Reactie van @ChristianM:
Zelf heb ik een 'slagje' groter gekocht voor de hobby.

Is denk ik een wereld van verschil met de 3600?
+1
ChristianM
@jammermaarhelaas De 3600 is wel een lichtere trekker qua vermogen en bouw dan mijn 4600. In de bediening zit weinig verschil en alles zit op een logische plaats.
newholland-
Leuke foto heel herkenbaar uit die tijd 3600 met PZ strela😇

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 3600 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!