De platte wagen maar ff ingeruild voor de kipper.. Foto is geplaatst door nielsve op 19-08-2019 om 20:07:08, met 10 reacties.

Massey Ferguson 7716

nielsve
De platte wagen maar ff ingeruild voor de kipper.

Reacties

newholland6640
Dikke combinatie. Heb je nu nog beetje oplegdruk?
nielsve
@newholland6640 schotel ligt op zijn verst mogelijk naar voor, best wel wat oplegdruk.

Normaal moest ik er niet mee rondrijden, want de stordbak staat op het veld, maar de frietfabriek is serieus met ons voeten aan het spelen. Dus maar een paar vrachtjes naar huis gereden en kunnen ze ze thuis maar komen halen.
Een enkel ritje duurt ong. 40min.
Fendt926Driver
Quote Reactie van @nielsve:
, maar de frietfabriek is serieus met ons voeten aan het spelen. Dus maar een paar vrachtjes naar huis gereden

Kun je dit omschrijven want zo snap ik niet waarom je ze dan naar huis rijdt en niet op het veld in de stortbak doet om ze dan??????
nielsve
@Fendt926Driver we laden een vrachtwagen met de stordbak op een half uur vol. En al een heel week willen ze maar om het anderhalf uur een vrachtwagen sturen, en gisteren weer niet genoeg vrachtwagens om daar alles gerooid te hebben (totaal was het 21 ha)
Omdat we alles wel weer thuis willen hebben staan en er ook nog een boel ander werk hebben, rijden we maar een paar vrachten naar huis en kippen we ze tijdelijk in de sleufsilo. Kunnen ze ze altijd komen halen wanneer ze willen.

Gisteren avond moest de laatste vrachtwagen om 19.00u laden. Om 21.00 was hij eindelijk daar. We hadden net de stordbak transport klaar en opzij gezet, en de grond er rondom opgekuist.
De chauffeur had geluk dat het een van de vriendelijke Polen was. Hebben we de laatste aardappels maar recht van de rooier in de vrachtwagen gedraaid. Was nog een kleine 20 ton.

Gisterenavond dan nog met stordbak en rooier naar huis gereden, is wel handiger om met dat groot en breed spul rond te rijden als het wat rustiger is op de weg.
Fendt926Driver
@nielsve aahh kijk. Nu wodt het duidelijk.
Snapte niet wat die voeten er bij deden
nielsve
@Fendt926Driver aha, tja dat is zo een gezegde dat hier in België nogal eens gebruikt wordt.
Kennen jullie dat niet in Nederland? Met iemand zijn voeten spelen, of iets minder netjes gezegd met iemand zijn kloten rammelen.
Fendt926Driver
@nielsve nooit van gehoord...
+2
Gerron
@nielsve Ik ken die gezegdes ook niet maar wel het Engelse Breaking my balls. Niet letterlijk opvatten 😄
newholland6640
Hoever moet je over de weg?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 7716 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!