Eskes Security & Eventcleaning (Hengelo Gld) × op de foto met een Widontec Eventcleaner prototype 2019.. de 2de dit jaar. Deze is eigenlijk volledig af. Motor was amper op bedrijfstemperaruur en de m

Widontec Eventcleaner

radium45
Eskes Security & Eventcleaning (Hengelo Gld) × op de foto met een Widontec Eventcleaner prototype 2019.. de 2de dit jaar. Deze is eigenlijk volledig af. Motor was amper op bedrijfstemperaruur en de media stond er alweer bovenop met een camera..Direkt achter de cabine zie je een schoonwatertank, dit water kan verneveld worden in het zuigsysteem om stofvorming tegen te gaan. Hier bezig op het dance en dutchvalleyterrein Spaarnwoude Velzen zuid.

Reacties

a3vandiejen
En rij je er zelf met een vrachtwagen of BE naar toe?.
+1
radium45
@a3vandiejen De machines reizen gedurende het seizoen allemaal op een aanhanger of kabelcontainer naar de verschillende festivals. Deze machine kwam rechtstreeks vanaf Widontec Veghel naar Spaarnwoude.
a3vandiejen
@radium45 O.K, ja je gaf pas al aan dat je vaak met de gewone auto bent. Makkelijk zo toch.
radium45
@a3vandiejen Materiaal staat meestal allemaal al op het terrein als wij daar ook komen. Als een festival bezig is kom je niet meer met zwaar materieel het terrein op vanwege de veiligheid. Er zijn wel eens lieden geweest die rare dingen doen met een vrachtwagen. Hier op Spaarnwoude was de toegang dan ook volledig afgezet met van die betonblokken met zo hier en daar een doorgang die afgesloten is door bv een Manitou die in geval van nood weggereden kan worden.
a3vandiejen
@radium45 Snap het, zoals toen in Duitsland op een kerstmarkt.
+1
radium45
radium45
Op een evenement van redelijke omvang lopen ervan tevoren al hele dagen mensen van Eskes om de boel klaar te zetten zoals kliko,s bij elke bar en eetgelegenheid en deze te voorzien van een nieuwe binnenzak zodat de kliko zelf schoon blijft.. De kunst is om ervoor te zorgen dat waar maar rommel vrij komt,ervoor te zorgen dat mensen het op een nette manier kwijt kunnen. Ook gedurende de festivaldag/avond lopen er teams rond.
a3vandiejen
@radium45 Dan houd je het netjes, en daar sta ik niet zo bij stil maar die veiligheid word nog scherp in de gaten gehouden.
+1
radium45
@a3vandiejen Veiligheid is echt wel een ding geworden de laatste jaren, zelfs wij, die normaal overal zo naar binnen lopen moeten ons nu al legitimeren en zelfs ook al van te voren aangemeld zijn op naam. De Arena Amsterdam kom je al helemaal niet meer binnen als je niet aangemeld bent.
+1
a3vandiejen
@radium45 misschien maar goed ook, er lopen tegenwoordig een hoop gekken rond. Maar het word er allemaal niet leuker op.
+2
erik9831
Men vader, toen hij aan vrachtwagens werkte, moest dikwijls op de luchthaven van Zaventem zijn. Een 45 jaar geleden kon je daar ook nog zo binnen en buiten wandelen. Nu ook niet meer denkbaar.
+1
radium45
@erik9831 Er is eigenlijk sinds die beruchte 9/11 een hoop veranderd.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Widontec Eventcleaner ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!