Foto van een County 1454.vorig weekend in Verrebroek.. Foto is geplaatst door stijn-de-bock op 27-08-2019 om 13:24:58, met 11 reacties.

County 1454

stijn-de-bock
Foto van een County 1454.vorig weekend in Verrebroek.

Reacties

+1
caseboy
Dikke trekker
+5
radium45
In vroegere jaren toen wij en bijna geen 1 loonwerker een wiellader had voor op de kuil, huurden wij elk seizoen bij Blaauw Rolde (www.blaauw-rolde.nl) een County voor op de maiskuil. Deze stond dan 4 kant op dubbellucht en alles vol water. Een simpel 3 meter schaafje in de hef en je was de koning op de kuil in die jaren.
+1
a3vandiejen
@radium45 Bij ons kwam er ook een County met kuilverdeler [1977, 1978] en ging voor die tijd best goed, maar de opraap wagens waren niet zo groot als nu.
+2
radium45
@a3vandiejen De wagens waren nog niet half zo groot nee inderdaad maar daar stond wel tegenover dat ze vaak maar anderhalf mes om mee te snijden hadden... Verdelen ging toen haast nog moelijker als tegenwoordig met die grote bakken vol.
+1
a3vandiejen
@radium45 Ja dat is waar, er moest ook altijd iemand langs de kuil lopen met de hooivork.
Hkramer
@a3vandiejen tegewoordig kan dat ook nog als je je kuil mooi strak hebben wilt.
a3vandiejen
@Hkramer Dat geloof ik gelijk, weegt ook genoeg. Maar zie het helaas niet [hier] meer.
wim-same
@a3vandiejen Hebben jullie ook nog een County gehad Adrie. ?
a3vandiejen
@wim-same nee, Maas van de Beek, die kwam altijd kuilen bij de boer waar ik zat. Die hadden een County. Was jaren 70, 80 een groot loonbedrijf hier in Bleskensgraaf.
florisrobben
Prachtige dikke county

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de County 1454 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!