Foto van een John Deere 6155R. Hard en droog grasland ploegen met Lemken. Geplaatst door mdoornekamp op 27-08-2019 om 18:53:28, met 12 reacties.

John Deere 6155R

598 foto's van @mdoornekamp

Foto van een John Deere 6155R. Hard en droog grasland ploegen met Lemken

Reacties

Fast Eddy
Wou dat een beetje?
+1
mdoornekamp
@Fast Eddy dit stuk gaat redelijk. Ik heb wel beroerder mee gemaakt. Ploeg loopt er soms gewoon uit. Breekbouten kunnen het gelukkig wel goed aan. Nog niks stuk gehad. Rij 4.5 km/u
Fast Eddy
@mdoornekamp

Ik zag gister ook iemand ploegen bij Woldendorp dat ploegwerk zag niet slecht uit.
mdoornekamp
@Fast Eddy ok. Bouwland gaat wel wat mooier
Piet1960
Op zware klei?
mdoornekamp
@Piet1960 ja zware klei
JJ
Pittige omstandigheden zo te zien. Zonder ploegbanden gaat ook? Of iets meer slip voor lief nemen?
+1
mdoornekamp
@JJ door de droge grond nauwelijks slip. Ploegbanden kun hierop ook wel stuk rijden omdat de nokken de grond niet in willen en de tractie wel heel groot is.
JJ
@mdoornekamp Was wel benieuwd want dit kennen wij hier op de zand allemaal niet. Wij hebben de ploeg ingevet en weggezet. Volgend jaar weer.
+1
mdoornekamp
@JJ Dit is grasland. wordt gekilverd en dan opnieuw gras inzaaien. Meestal in het najaar. Graszaad moet er voor 1 oktober in
zettelmeyer
Deze een broertje er bij gekregen? Zag zo iets op fb voorbij komen

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6155R ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!