Foto van een John Deere 6250R met VISINI Tetra D4 950. In Italie zijn ze al een goei 2 weken in de mais, veel 3 assers maar 4 assers maken hun opmars!

John Deere 6250R

Foto van een John Deere 6250R met VISINI Tetra D4 950. In Italie zijn ze al een goei 2 weken in de mais, veel 3 assers maar 4 assers maken hun opmars!

Reacties

stijn-de-bock
Woooow.
Fendt926Driver
Jonge jonge wat een bak.
Zijn dit apparte maten of heeft italie dezelfde hoogte (4m) en breedte (2.60) maten als bij ons en komt het puur uit de lengte
wim-same
@Fendt926Driver Hoogte 4m, en breedte 2,55. 2.60 mag alleen voor een geïsoleerde tank of een zachte lading ( hooi en stro ). Er zijn wel vrachtwagens met een eigen bouw bak afgekeurd omdat ze 2,60 waren. Is denk ik ook wel een aandachtspunt als er A.P.K. op landbouwvoertuigen komt. De kieper op de foto is zo te zien ook zo'n 4 meter hoog, maar de lading iets hoger denk ik.
+1
Gavrie Willemsen
@Fendt926Driver breedte lijkt mij hetzelfde.....hij lijkt mij wel erg hoog....
wim-same
@Gavrie Willemsen Volgens mij zijn de breedte en hoogtematen Europees het zelfde. Toegestaan max gewicht verschilt per land.
+2
RVM
@wim-same in Engeland zijn vrachtwagens hoger dan 4 mtr,
Denk wel 5. Laden 3 lagen auto’s op een transporter. Maarja echt Europees gezind Kun je ze ook niet noemen.
wim-same
@RVM ah, vandaar de Brexit. ha ha
JJ
@Gavrie Willemsen Als de bak smal is lijkt deze altijd hoger...
Super

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6250R ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!