Foto van een Holder AM 2 op transport achter de w124, beide onverwoestbaar !. Geplaatst door Towaberg op 29-08-2019 om 13:33:31, met 12 reacties.

Holder AM 2

Foto van een Holder AM 2 op transport achter de w124, beide onverwoestbaar !

Reacties

a3vandiejen
Mooi vrachtje zo.
+2
stijn-de-bock
Een echte tank zo'n Mercedes, jammer dat ze die bij ons wegpesten omwille van de lage emissie zones,want ja in Afrika vervuilt de lucht daar niet van.
+2
bas101
@stijn-de-bock Amerikaan op gas nemen , doet t ook goed.

(klik om te vergroten)

Towaberg
Daar kan nog een trekker bij op !@bas101
bas101
@Towaberg ja die werd toen in F geladen dit is Zwitserland
Towaberg
Best dat je dan op gas rijdt, Zwitserland met de Amerikaan op benzine dan wordt de trekker heel duur!@bas101
+1
bas101
@Towaberg ja dan was ik allang blut geweest en had ik die Bukh nooit van jouw kunnen kopen , in 2002 ben ik vanaf Ijsland via Hanstholm in Denemarken tot aan Flensburg op benzine rijdend terug naar huis gekomen omdat ik nergens een LPG kon tanken , oei dat deed zeer in de portemonnee..
Towaberg
En dat in de Scandinavische landen, toch wel vreemd. Hun Volvo’s van de jaren 80 draaien die enkel bij ons op lpg? Misschien minder belast😉@bas101
bas101
@Towaberg LPG tanken is lastig in de Scandinavische landen ,Ijsland kun je nergens LPG tanken , daar heb ik mn Dodge rechtstreeks bij een bunker in de haven met Butaan getankt , is inofficieel en mocht eigenlijk niet , Denemarken heeft zijn LPG netwerk zo goed als geheel afgebouwd mss nog bij 1 a 2 tankstations , Zweden heeft maar enkele 10 tallen tankstations oa Jonköping, Noorwegen gaat al iets beter maar ook zeer uitgestrekt ,Finland ben ik niet bekend , t beste is een LPG boekje mee te nemen met de voorhanden zijnde LPG stations of een inter printje .
Towaberg
Dat wist ik niet, nu ja t is daar niks te warm. Een beetje opwarming is daar misschien ok!@bas101
+2
Deutz-oldie
Duimpje op voor de Mercedes 😃

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Holder AM 2 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!