Foto van een John Deere 6110R, prachtige avond om te spuiten.. Foto is geplaatst door daan-van-der-kolk op 03-09-2019 om 21:27:31, met 10 reacties.

John Deere 6110R

124 foto's van @daan-van-der-kolk

Foto van een John Deere 6110R, prachtige avond om te spuiten.

Reacties

Fast Eddy
Dat lijkt niet zo`n brede spuit.
+1
@Fast Eddy 14 meter boom, kunnen zo 9 bedden spuit op spoorbreedte 1.50. Groter heeft weinig zin vanwege soms kleine en smalle percelen.
Fast Eddy
@daan-van-der-kolk

Iedere streek heeft zo zijn eigen wensen.
@Fast Eddy Zeker waar
+1
stijn-de-bock
Mooie foto
larss
Is dat een Hardi Master? hoe bevalt hij?
@larss Ja is een Hardi Master inderdaad. Bevalt ons supergoed, rond 2000 een nieuwe Hardi Master gekocht en die beviel super maar deze was op een gegeven moment gewoon op (pomp en luchtzak onder andere).
Die spuit hebben we toen in 2018 ingeruild op deze jonggebruikt welke nog in nieuwstaat was. Nog nooit grote problemen mee gehad, enkel wel is een lekke hydroliekslang.
Het spuitbeeld van is mede door de luchtzak erg mooi, je bereikt het gewas goed en heel weinig drift.
Verder is het een erg degelijke en eenvoudige spuit en er rijden er hier heel veel van rond op de buurt en ik heb nog nooit van grote problemen gehoord.
larss
@daan-van-der-kolk Dat Klinkt goed. zoek voor me werk ook een Master met 15m boom en luchtzak, rijden nu met een 15m JD. stond een ex Demo bij Homburg, maar die was net verkocht.
@larss Wij hadden een 10.5 meter boom en mechanische sectieschakeling en zijn toen overgestapt naar een 13.5 meter boom en elektrische sectieschakeling.
Maar succes nog met de zoektocht naar de spuit!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6110R ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!