MF brol 😂. Geplaatst door Theuny op 04-09-2019 om 18:10:04, met 32 reacties.

Massey Ferguson 5445

MF brol 😂

Reacties

Jan mf6465
Wat is het probleem?
Theuny
@Jan mf6465 Zekering van de pinkers kapot...
rommert14
@Theuny dat is ook een probleem van niks of wel?
Theuny
@rommert14 Bwa, wel erg onhandig, de zekering is gisteren weer kapot gegaan...
rommert14
De 5445 tier 3 zijn 1 van de beste trekkers die wij hebben op dit moment.
Theuny
@rommert14 Ik ben een john deere man
rommert14
@Theuny ik rij dagelijks met beide, beide merken hebben hun voor en nadelen
Theuny
@rommert14 mijn grootouders hadden vroeger JD, mn vader wou een mf en we zijn er toen bij gebleven... Spijtig
+1
Tim-MF3080
Als dat al een reden is om deze mf brol te noemen...
Theuny
@Tim-MF3080 we hebben al veel problemen gehad met de mf's
Tim-MF3080
@Theuny zoals?
Theuny
@Tim-MF3080 De 4455 heeft oa: al olie gelekt, airco kapot, een probleem waardoor die niet startte, bij de achterste lift was ook ooit iets kapot gegaan waardoor we die niet meer konden gebruiken en nog een aantal dingen... (Die is pas van 2011) en de 5445 heeft al veel problemen gehad met de elektronica en de lift. Het knopje om de lift te doen stijgen of dalen is ook al meermaals vervangen. En nu is er een probleem met de zekeringen. (Die is van 2005) Kortom MF is gewoon een prul merk, niets meer dan last...
rickboer blija
@Theuny en john deere heeft deze problemen nooit?
Theuny
@rickboer blija Dat zeg ik niet... Ik vind john deere betrouwbaarder...
Arie_MF
@Theuny ik vind JD een prima trekker, maar ook daar gaan knopjes en zekeringen(door andere oorzaken) kapot.
Theuny
@Arie_MF Kan, john deere is gwn beter...
rickboer blija
@Theuny dat is jou mening, bij onze buren zijm afgelopen 2 weken 3 van de 5 john deere trekkers opgehaald met de dieplader wegens problemen.

Alle merken hebben wel hun problemen, en ik vindt het wat te kort door de bocht om mf brol/prul te noemen
rommert14
@rickboer blija als je twee mf's hebt lopen met gedonder kan ik het me wel voorstellen dat hij het prut vind, maar of John deere beter is... de aanschafwaarde van een jd ligt in ieder geval wel hoger 😊
Arie_MF
@rommert14 als ik die storingen zo lees kan het een kleinigheidje geweest zijn, eigen gebrek of toch slechte kwaliteit. Als iemand ergens een hekel aan heeft en er vanaf wil dan wordt er meestal niet zachtzinnig mee omgegaan zodat datgene zo snel mogelijk afgevoerd wordt. Maar ik ken @Theuny niet, dus het kan zomaar anders zijn.
rommert14
@Arie_MF ik ken de oude 5400 serie niet maar als hij in 2011 een nieuwe 5445 had gekocht ipv een 4455 had hij een beer van een trekker gehad nu 😊
Theuny
@rommert14 We hadden toen dringend een nodig, we hadden toen een mf 690 en die was kapot gegaan, om hem te repareren was het te duur... Persoonlijk heb ik de 5445 liever dan de 4455.
rommert14
@Theuny ik heb het trouwens ook over een 5445 tier 3 dat is een serie nieuwer zonder poespas
Theuny
@rommert14 Ik wil best wel geloven dat de nieuwe 5445 goed is, maar het vertrouwen in mf is weg bij mij...
rommert14
@Theuny dat kan
Theuny
@Arie_MF Je moet wel weten dat de mf 4455 eerder verkocht werd, maar hij werd nooit opgehaald... Ik geef die man gwn gelijk...
+2
trean
@rommert14 zolang het blijft bij het af en toe niet werken van de hef zou ik blij zijn met een mf, als je problemen krijgt met starten of schakelen wordt beroerder en ook flink duurder.

Problemen met de airco heeft elk merk wel. Ligt vaak ook meer aan de chauffeurs en het onderhoud dan aan de trekker.
+1
rommert14
@trean ja daar heb je wel een punt inderdaad.
+1
rickboer blija
@rommert14 helemaal mee eens, maar @Theuny brengt het als feit dat mf brul is en dat er met jd nooit wat mis is.
Tim-MF3080
@Theuny Lastig maar ik vind het nog meevallen wat je opnoemt, om MF hiervoor een prulmerk te noemen dan zijn andere merken dit ook, dit kan bij ieder merk en nog veel grotere en duurdere reparaties ook.. Ik werk in een garage trouwens..
mfrijder
En 4455 is eigenlijk een valtra met een MF motorkap, deze kun je dus als MF product afstrepen...

De problemen met de hefschakelaar ligt wel bij MF, die is in een paar jaar tijd wel zo vaak van leverancier en dus onderdeelnummer gewijzigd dat de dealer er soms helemaal geen weg meer in ziet.
Je hebt er voor het EHR systeem van bosch, voor de autotronic 5 en voor een combinatie van beide systemen, maar daar zit juist de venijnigheid, die werken dus helaas niet altijd even goed maar de importeur gaf het niet toe dat dit aan de hand was terwijl er dan toch weer in korte tijd weer een nieuw onderdeel in de schappen kwam...

Voor elektronica problemen bij de oudere 5400 serie trekker kun je bijna altijd er van uitgaan dat de dynamo de schuldige is, ofwel te hoge piek/regelspanning of te weinig amperage als je veel met alle (werk)lampen aan werkt.
mfrijder
@Tim-MF3080 , bij welke garage?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 5445 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!