vandaag de hele dag met de 3-asser op stap geweest. Hierbij zicht op het stoere koelrooster dat er voor zorgt dat de koellucht van de radiator ook weer weg kan. Door de volledig dichte zijkappen kan die lucht niet langs daar weg. Nadeel is wel als de motor stil staat hij nat wordt als het regent. Bij draaiende motor verdampt uiteraard het water direct.

International 1455 XL

Vandaag de hele dag met de 3-asser op stap geweest. Hierbij zicht op het stoere koelrooster dat er voor zorgt dat de koellucht van de radiator ook weer weg kan. Door de volledig dichte zijkappen kan die lucht niet langs daar weg. Nadeel is wel als de motor stil staat hij nat wordt als het regent. Bij draaiende motor verdampt uiteraard het water direct.

Reacties

SJB533
Tolkast links in beeld?
+1
Gavrie Willemsen
@SJB533 idd de OBU
wim-same
@SJB533 Ja helaas wel Sjoerd, en wij moeten met een vrachtwagen in Nederland ook nog eens Eurovignet betalen.
+2
rommert14
Prachtig uitzicht gehad dus 😁
+2
rubenv
Mooi als je wegrij de pluim rook in de ruit van de auto bekijke zo 😁
Gavrie Willemsen
@rubenv dat gaat niet want de mijne rookt zo goed als niks
valmet6400power
En zomers wordt het voorraam nog eens zo warm omdat het direct op het voorraam gericht staat of valt dat dan weer mee? Bij onze trekkers worden de ramen ook warm maar dat zijn dan de kleine voorraampjes voornamelijk.
Gavrie Willemsen
@valmet6400power valt mee, het rooster geleidt de lucht eigenlijk terug naar voren omdat de lamellen gebogen zijn.
john deere 7810
@Gavrie Willemsen

x een speklap op binden 😉
+2
DualPower
Toen ik voor het eerst (als Ford man) op een 1455 zat dacht ik dat ze dat voor de trekkertrek hadden gemaakt. Dat de motor zomaar open lag kon nooit origineel zijn. Kwam er later achter dat het zo hoorde 🙈
Gavrie Willemsen
@DualPower haha geweldig, inderdaad een vreemd gezicht als je dat voor de eerste keer ziet.....

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 1455 XL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!