Foto van een Rite 750 lekker ploegen dit was in 2015 een dag voor dat de show begon  wilde ze toch even proef rijden stel dat het niet lukt . De man achterop is  een goede maat van mij hij heeft die p

Rite 750

406 foto's van @David Bakker

David Bakker
Foto van een Rite 750 lekker ploegen dit was in 2015 een dag voor dat de show begon wilde ze toch even proef rijden stel dat het niet lukt . De man achterop is een goede maat van mij hij heeft die plough hitch gemaakt en be diend hier de ploeg ,
De grond rond het vliegveld is tijdens de aanleg lang geleden heen en weer geschoven , dit hoek je is een soort onder laag als je dit ploegt en daarna weer vlak werkt (schijfeggen enz kun je het weer ploegen en het blijft zwaar werk . Op het moment van de foto hadden ze de trekker tot stoppen kunnen krijgen ,maar met redelijke wielspin was er toch een behoorlijke diepte mee te ploegen .

Reacties

Fendt926Driver
Deze ploeg is dus niet origineel zo gemaakt.
Maar iemand (fabrikant) heeft dus die werktuigdrager gebouwd en daar 2 ploegen aan bevestigd. Om bovenover met een kniktrekker te kunnen ploegen met een 20 schaar.
Normaal zie je deze toch als 10 schaar lopen in amerika
David Bakker
@Fendt926Driver die iemand is die man die achterop zit , hij bouwde deze plough hitch ..Een 20 schaar ploeg is moeilijk te vinden . het toeval wilde dat deze man en een goede vriend van hem allebei een 10 schaar hadden van het zelfde merk . deze plouhg hitch is gemaakt zodat deze trekker op dit evenement (Half Century of Progress ) zijn krachten kan laten zien .

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Rite 750 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!