Foto van een Volvo L70H bezig met het wegslepen van de John Deere 7290R die stil kwam te staan met een kapotte transmissie, midden op het kruispunt. Later is hier een 8R voor in de plek gekomen van de

Volvo L70H

189 foto's van @andre-huizingh

andre-huizingh
Foto van een Volvo L70H bezig met het wegslepen van de John Deere 7290R die stil kwam te staan met een kapotte transmissie, midden op het kruispunt. Later is hier een 8R voor in de plek gekomen van de dealer. Dit was in het najaar 2018 tijdens mijn stage in Canada. L

Reacties

930triplemaaier
Bevalt ze de Volvo shovel beter dan de jd shovel?
andre-huizingh
@930triplemaaier Niels zelf maakte het niet zoveel uit wat er weer kwam, maar de machinist die er veel op draaide wou graag een Volvo en qua prijs maakte het niet veel volgens mij. I.i.g wel een wereld van verschil met de Deere. veel meer comfort etc. Die oude shovel viel dan ook van ellende uit elkaar op het laatst. stonden wel 5-6 keer per week stil omdat ie weer wat had.
Daarnaast zijn de nieuwe types Deere's zijn ook exact hetzelfde als de oudere types Deere. Weinig vooruitgang te zien bij die shovels. En aangezien de dairy ook goede ervaring heeft met Volvo gekozen voor deze machine.

Dus ja bevalt wel beter zover ik weet. zelf heb vorig jaar ook een paar vrachten geladen met de Volvo, maar dat is wel een stuk beter als de oude stuiterhokken van die Deeres.
930triplemaaier
@andre-huizingh zit er ook CDC besturing op?
andre-huizingh
@930triplemaaier Ja cdc, bss, achteruitkijkcamera, joystick ipv 3 van die hendeltjes.
930triplemaaier
@andre-huizingh
das wel mooi compleet
zit de 3e funktie dan op de joystick of op een hendeltje ernaast?
andre-huizingh
@930triplemaaier Ja klopt is een mooie complete machine. alleen led lampen rondom zou heel mooi zijn. 3e functie zit boven op de joystick. had hem liever aan de voorkant gehad (waar nu normaal de 4e functie zit) omdat de joystick heel licht bedient en heel gevoelig is en daardoor nauwkeuriger kunt bedienen

(klik om te vergroten)

Volvo joystick met 3e functie bovenop en 4e voorop
Maikel MF
@andre-huizingh led verlichting zie je daar veel minder omdat lampen bevriezen en met vorst/sneeuw en het ruimen ervan zie je vaak niks meer. Daarom wordt er dan geregeld gekozen voor gewone lampen ipv led verlichting.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Volvo L70H ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!