Foto van een Case International 1455 XL en een TLS containersysteem. Al heeft hij gedwongen besturing, manoeuvreren met deze tls gaat veel slechter als met de Peecon die ik hiervoor had. De Inter geef

Case International 1455 XL

Mdbm
Foto van een Case International 1455 XL en een TLS containersysteem. Al heeft hij gedwongen besturing, manoeuvreren met deze tls gaat veel slechter als met de Peecon die ik hiervoor had. De Inter geeft ook te weinig olie per minuut om op een deftige tijd een bak af te zetten.

Reacties

+2
stijn-de-bock
Wel een prachtige 14 op een mooie maat banden.
+4
Mdbm
@stijn-de-bock Dank je Stijn en A3. 650/65 r38 vind ik ook een hele mooie bandenmaat. Grotere en bredere banden horen thuis bij trekkertrek. Nu past hij nog mooi binnen de 2m55.
+2
a3vandiejen
Prachtige combi.
YaMaGa
Zô, mooie combi. Waarom heb je de peecon ingerolen op deze?
Mdbm
@YaMaGa Prijs-kwaliteit was het Peecon systeem zeer goed, maar dit is toch wel wat degelijkers. De peecon kreeg een 10-kuub grond maar amper opgetrokken. Deze lukt het met gemak. Alleen duurt het nu nog een eeuwigheid om de bak op te trekken. Normaal gezien wordt er deze week een pomp van 120liter/min op de aftakas gezet dus dan zou het toch een pak sneller moeten gaan.

Deze TLS is ook een iets mooier systeem om achter zo’n grote 6-cilinder te hangen. ☺️
YaMaGa
@Mdbm ok, duidelijk je was dus niet ontevreden van jouw peecon. Interessant ol weten want zo'n peecon zou mij messchien nog passen. Zou dat al wat beter zijn voor een 4 cilinder trekker van een 90 pk??
+1
Mdbm
@YaMaGa Mijn eerste systeem was ook een peecon met 13 ton laadvermogen (16 ton mtm). Dit hing bij mij achter een 70pk trekker. Ging perfect. Ik zou wel de versie nemen met 18ton laadvermogen (21ton mtm). Van constructie zijn ze gelijk, maar als je overladen rondrijd kost het je wel een hoop geld.
Gavrie Willemsen
@Mdbm komt er een plunjer pomp op? Dan kipt hij even snel als een gronddumper...
Mdbm
@Gavrie Willemsen Geen idee. Ik dacht dat het een tandwielpomp was dat er op de dissel geplaatst wordt. Ik denk dat de pomp van de 1455 maar 30liter/minuut geeft en 180bar. Niet meer van deze tijd dus.
a3vandiejen
Toch werkt het denk ik goed om het kraantje te lossen met zo'n haak arm.
+1
Mdbm
@a3vandiejen Ja, zeker wel. Ik zou niet meer zonder kunnen. Met zo’n kleine kraan een container laden is ook veel gemakkelijker dan een kipper laden.
a3vandiejen
@Mdbm Daar had ik nog niet aan gedacht, dat is inderdaad makkelijker.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case International 1455 XL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!