Foto van een Unimog onbekend. Tijdens de tractor wijding in Sint Pieters rode.Film van de aankomst van de tractors na de rondrit na de wijding. https://youtu.be/myn9hiD8q4c

Unimog onbekend

erik9831
Foto van een Unimog onbekend. Tijdens de tractor wijding in Sint Pieters rode.

Film van de aankomst van de tractors na de rondrit na de wijding.

Reacties

+1
Kramer U800
403 of 406
erik9831
@Kramer U800 als iemand het inderdaad correct weet, mag hij het inderdaad even vermelden. De eigenaar zit hier ook soms, misschien dat die hem nog eens ziet.
+1
Kramer U800
@erik9831 Het verschil is heel moeilijk te zien (als het te zien valt überhaupt), de enigste die ik zo even snel kan bedenken is @Koiter , hij heeft een 403 naar een 406 omgebouwd.
+1
Koiter
@Kramer U800 ik kan je vertellen dat de verschillen niet te zien zijn, naast de twee extra cilinders is het eigenlijk niet te zien. Dan ga je naar technische dingen kijken, zoals dat de 406 een iets betere stuur huis heeft gekregen, voornamelijk techniache verbeteringen dus 😄

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Unimog onbekend ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!