Is geen tractor maar wel een mooi ding was zo blij dat ik stukje mee mocht rijden :) Hadden een mooie klus bij Cat Op deze foto is NTF / NTZ Filter (Rotterdam) × actief met een Caterpillar dumper.

Caterpillar dumper

Is geen tractor maar wel een mooi ding was zo blij dat ik stukje mee mocht rijden 😄 Hadden een mooie klus bij Cat Op deze foto is NTF / NTZ Filter (Rotterdam) × actief met een Caterpillar dumper.

Reacties

Siete
Vanwaar die dubbele GPS ontvangers er op?
+1
deutz dx 470
@Siete wou net hetzelfde vragen 🙄🙈
+1
jan83
@Siete Geen idee kan meerdere redens hebben. Denk dat er meerdere communicatie systemen op zitten. Moesten een test doen bij de proving grounds (mine) van Caterpillar in Arizona. Deze dumptrucks zijn test modellen en worden dus meerdere onderzoeken meegedaan. Wij hebben daar Fijn filters op geïnstalleerd dus weet niet precies waar het gps voor was.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Caterpillar dumper en hebben de trefwoorden oliefilter , micro filtratie en fijnfilter geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!