Foto van een Deutz-Fahr Agrotron 165 van Luc Claikens (uit 2013). Hij is helaas helemaal gestopt met het loonwerk :'(

Deutz-Fahr Agrotron 165

Theuny
Foto van een Deutz-Fahr Agrotron 165 van Luc Claikens (uit 2013). Hij is helaas helemaal gestopt met het loonwerk 😢

Reacties

+1
a3vandiejen
Wel een hele mooie combi.
Theuny
@a3vandiejen Is het ook, deze deutz was toen de dikste die hij in huis had, later kwam er nog een Deutz 180.7 Profline extra ((2010) omdat hij toen een 2de maïshakselaar kocht voor de biogas in Tongeren, een Krone Big X 650) Later werd deze deuts vervangen door een Deutz 7250 TTV, de Deutz 180.7 en een van zijn 150's werden vervangen door een Fendt vario 826. Tot vorig jaar had hij een Deutz agrotron 150, een Deutz agrotron 150 mk3 (oude model) met frontlader, een Deutz 7250 TTV van hemzelf en een van de Biogas wat hij gebruikte en nog een Fendt vario 826. Onertussen is hij ook gestopt met het zaaien bij de bio (met hakselen is hij al in 2011 gestopt) en nu heeft hij alleen nog de fendt en een deutz (welke weet ik niet) o zijn eigen velden te bewerken
a3vandiejen
@Theuny O.K, toch wel jammer dan dat zulke bedrijven er dan mee stoppen....al heeft dat vaak wel een reden natuurlijk.
+1
Theuny
@a3vandiejen ja, de concurrentie met zijn neef wat het maishakselen overnam en zijn vrouw wat niet meer wilde dat hij nog iets in loonwerker deed... in de loods van het bedrijf was ook al eens ingebroken en alle gps systemen werden gepikt. Hij vind het de moeite niet meer om nieuwe te kopen en zo stopte hij met het uitrijden van drijfmest (2017)
a3vandiejen
@Theuny Mijn vader had vroeger ook een loonbedrijfje maar is er eind jaren 70 mee gestopt.
Te veel loonbedrijven in de regio en m,n vader met drie trekkers kon dat niet meer bol werken.
Mijn broers hadden er ook geen zin in en heeft hij alles verkocht.
+1
Theuny
@a3vandiejen spijtig, zulke dingen...
a3vandiejen
@Theuny Zeker..

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agrotron 165 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!