Het duo onderweg naar de Werktuigendagen in Oudenaarde. Foto is geplaatst door Schluterfan op 21-09-2019 om 22:07:20, met 10 reacties.

Schlüter Meerdere

Schluterfan
Het duo onderweg naar de Werktuigendagen in Oudenaarde

Reacties

Krispax
Heb ze gezien, zeker zo mooi als de nieuwe daar. Zijn dit jouw trekkers?
Schluterfan
@Krispax

Ja, die aan de stroblazer is van mezelf,de andere heb ik samen met mijn pa. Dank voor het compliment, is een van de zovele die ik ook in Oudenaarde kreeg. De baas is na 4 edities dat de Schlüters meedoen nog altijd verwondert dat ze zoveel kijkers trekken 😂
Saeghershof
Ik heb ze ook zien staan tussen pottinger en vervaet.
Schluterfan
@Saeghershof

Klopt, daar stonden ze.
+1
schluterman
Blijft een mooi stel bij elkaar Simon
a3vandiejen
Mooi
Worden ze daar ook aan het werk gezet , of dit jaar niet ?
Schluterfan
@schluter jan van samang

Ja beide, alleen op zondag hweft de Compact niet veel gereden omdat het zo hard waaide dat het stro in het publiek belande, zelfs met de pijp van de stroblazer naar beneden.
@Schluterfan ah oke ja ik heb geprobeert te komen maar het ging niet zaterdag de ganse dag moeten snoeien en zondag bij henky naar de schluters gaan kijken

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Schlüter ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!