Foto van een New Holland T 5.95 als een soort “low rider”Vandaag de kleine set wielen gemonteerd ivm hoogte en breedte van de trekker tijdens de winterdienst.

New Holland T 5.95

406 foto's van @nhmonteur

nhmonteur
Foto van een New Holland T 5.95 als een soort “low rider”
Vandaag de kleine set wielen gemonteerd ivm hoogte en breedte van de trekker tijdens de winterdienst.

Reacties

+5
wim-same
Soms is het nodig, maar het ziet er niet uit.
+2
nhmonteur
@wim-same het ziet er inderdaad echt niet uit. Maar dit was de oplossing zodat er niet de rest van het jaar met een “kleine/smalspoor” trekker gereden hoeft te worden.
wim-same
@nhmonteur dubbel set wielen geleverd ? soms kan je inderdaad niet anders op smalle en lage doorgangen.
+1
nhmonteur
@wim-same ja de rest van het jaar rijdt hij hier op

tractorfan.nl/picture/1314453/
+1
stephan-inter
Kan je de snelheid in de computer nog aanpassen ? Of valt het mee hoeveel langzamer hij nu rijdt
stijn-de-bock
@stephan-inter goede vraag.
+1
stephan-inter
@stijn-de-bock soms heb ik wel eens een goede dag...... haha
nhmonteur
@stephan-inter de trekker zou inderdaad een stuk minder hard gaan rijden. Je kan in de computer normaal een code ingeven welke achterbanden maat gemonteerd is. Hierop word de juiste snelheid berekend. Maar deze bandenmaat zal wel niet bekend zijn. Daarom moet je nu een calibratie uitvoeren doormidden van exact 100 meter rijden. Bij het begin en eindpunt geef je een seintje. Hiertussen word het aantal pulsen van de snelheidssensor gemeten en uiteindelijk opgeslagen. Aan de hand hiervan kan het dashboard weer de juiste rijsnelheid weergeven.
Fendttrisixfan
@nhmonteur maar het is niet zo dat hij nog altijd. 40km rijd
nhmonteur
@Fendttrisixfan nee, deze trekker heeft gewoon een schakelbak met hi/lo. Dus de eindsnelheid aan de assen blijft hetzelfde.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland T 5.95 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!