Afgelopen weekend met de Ford een stukje gereden na terugplaatsen diverse onderdelen zoals hef, bordessen, diverse hendels en pedalen.Alleen klein probleempje met de koeling van de motor zie: https://

Ford 4600

ChristianM
Afgelopen weekend met de Ford een stukje gereden na terugplaatsen diverse onderdelen zoals hef, bordessen, diverse hendels en pedalen.

Alleen klein probleempje met de koeling van de motor zie: tractorfan.nl/topic/193896/

Reacties

+1
hooidonk
Dat belooft iets heel moois te worden!
jammermaarhelaas
Mooi die originele grille!
ChristianM
@jammermaarhelaas Zeker.....het is een mooi neusje zo. Is er dan veel verschil tussen de originele en de imitatie grille?
+1
jammermaarhelaas
@ChristianM

Hier een voorbeeld van imitatie. Een mooie trekker, maar je ziet aan de achtergrond van de letters en de ringen om de koplampen die geen steun naar beneden hebben dat het anders is.
tractorfan.nl/picture/1231953/…

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 4600 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!