Foto van een Zelfbouw Hijskraan in de testfase.. Foto is geplaatst door inspecteurfendt op 30-09-2019 om 20:28:34, met 4 reacties.

Zelfbouw Hefmast

inspecteurfendt
Foto van een Zelfbouw Hijskraan in de testfase.

Reacties

erik9831
Hoe is de arm van dikte en maat? Want hoe verder van het steunpunt, hoe minder gewicht hij kan dragen. Verder wel een mooie constructie.
+1
inspecteurfendt
@erik9831 De arm is 200cm lang en 60x60x5 mm, sterk genoeg dus voor de yanmar. Ik heb er rekening mee gehouden dat er vroeg of laat een zwaardere tractor voor komt met een sterkere pomp. De klepelmaaier weegt ruim 135 kg en dat was nipt. Ik ga er ook nog een oog aanlassen welke korter bij het steunpunt komt, dan pakt hij 200-250 kg op. Op de kogels heft hij een kleine 500 kg.
+1
A.H.S.
Wij hadden vroeger ook zoiets voor onze fendt

(klik om te vergroten)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Zelfbouw Hefmast ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!