Foto van een Krone Big X 750
Amerika 2019. Geplaatst door Haye op 03-10-2019 om 01:25:29, met 10 reacties.

Krone Big X 700

Foto van een Krone Big X 750
Amerika 2019

Reacties

new holland koen
Das ook geen lange pijp?🤔
+1
andre-huizingh
@new holland koen Daar hakselen ze (alles?) in van die overdekte trailers, waar ze het er via de zijkant in blazen. Weet alleen niet waarom ze dat doen (?)

(klik om te vergroten)

+1
caseboy
@andre-huizingh waarom zou je het niet zo doen. Trailer is altijd afgedekt dus kan et onddrweg minder afwaaien. De hakselaar gooit er minder naast.
+1
Gavrie Willemsen
Kun je ook maar langs 1 kant vullen? Hoe doen ze dat met de kanten insteken?
+1
new holland koen
@Gavrie Willemsen zou het goed geloven dat ze dat niet hoeven en er gewoon altijd langs kunnen rijden. Daar zullen niet overal sloten langs de kant liggen verwacht ik?
Haye
@Gavrie Willemsen
Bij het losmaaien kunnen de trucks er vaak naast rijden over zandpaden maar als dat niet kan klappen ze het hele dak van de laadbak hydroulisch omhoog net als bij het doorsteken.
+1
caseboy
De mais staat daar in iedergebal hoog genoeg
MulderDeutz1
Bij Wiebren Jonkman?
Haye

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Krone Big X 700 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!