Loon - en grondwerken  Ooms uit Brecht mais hakselen met hun 2 de hakselaar Claas Jaguar 950 met Orbis 600 voorzetstuk die aan zijn 13 de seizoen bezig is . Hier bijgestaan met een New Holland T 7.270

Hitachi ZW180

XC 70
Loon - en grondwerken Ooms uit Brecht mais hakselen met hun 2 de hakselaar Claas Jaguar 950 met Orbis 600 voorzetstuk die aan zijn 13 de seizoen bezig is . Hier bijgestaan met een New Holland T 7.270 met DeRoo kipper en een New Holland TVT 145 met Record kipper . Ze zijn hier bij deze klant met de 2 hakselaars bezig en ik ga mee met Senne naar de kuil om daar de 2 bulldozers Hitachi ZW 180 in actie te zien en daar verschillende combi's van Ooms mais te zien lossen .
zie ook video :

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Hitachi ZW180 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!