Vandaag een 20 tal km met deze originele same met 6400 uren gereden in de toertocht in Nieuwkerk waas. Rijdt ongelooflijk goed,gesynchroniseerde versnellingsbak, en de eerste bril cabine waarin het la

Same Condor 55

stijn-de-bock
Vandaag een 20 tal km met deze originele same met 6400 uren gereden in de toertocht in Nieuwkerk waas. Rijdt ongelooflijk goed,gesynchroniseerde versnellingsbak, en de eerste bril cabine waarin het lawaai goed te doen is.heb in mijn jeugd veel in deze cabines gezeten waarin het lawaai meestal verschrikkelijk was.

Reacties

+2
wim-same
@stijn-de-bock dit waren echt hele fijne trekkertjes om mee te werken. ver onder gewaardeerd.
+2
Kramer U800
@wim-same Is Same sowieso niet ondergewaardeerd door de Nederlandse boer? Het moet tegenwoordig allemaal Fendt, JD of Cormick zijn anders is het waardeloos. Terwijl hier een boer vrolijk rond rijd met 2 Hürlimannen waarvan de motor in 23 jaar nog nooit open is geweest. Motorolie komt er weer blank uit. Als je dat bij een nieuwe Fendt doet is die gewoon pikzwart.
+2
jasper-santing0
@Kramer U800 Nou ouwe Fendt is hier van 87 en staat elke dag voor de mengwagen en daar is ook nog geen sleutel aan de motor geweest hoor 😂😂😂😂
Kramer U800
@jasper-santing0 Waarschijnlijk een 300? Met MWM motor? Dat was de beste serie van Fendt. Daar hoor je mij ook niet over praten.
Fendttrisixfan
@Kramer U800 erg gelukkig kom ik van same toch ook niet, deden ze op mijn vorig werk ook service van (van de oudere modellen), er werd toch niemand gelukkig van als hij aan een same moest werken
Kramer U800
@Fendttrisixfan Leg dat maar aan @wim-same uit 😂
+3
wim-same
@Kramer U800 Die praat ken ik van gehersen spoelde Fendt monteurs. Dat begon al bij De Vor.
Cebeco heeft wat dat betreft verraad gepleed aan hun eigen trekkermerk, toen de grote mannen van Cebeco, samen met Piet Zweegers De Vor al over genomen hadden. Toen hadden ze veel meer belang bij Fendt, en wilden ze SAME kwijt. Dat is toen SAME bij het importeurschap van De Vor zat aardig gelukt in een paar jaar tijd.
Fendttrisixfan
@wim-same mijn oude baas is vroeger begonnen met Lanz, maar de John Deere Lanz was niet zo super, dan begonnen met same, wat ook niets bleek te zijn en daarna JD 😜
+2
wim-same
@Fendttrisixfan Ik heb ook nog 2 John Deere's gehad. Door overname van een ander loonbedrijfje. Toen kwam de JD dealer kennis maken, en vertelde mij dat ik nu een verkeerd merk ( JD ) gekocht had. "want aan een John Deere hoefde je niet te repareren zoals met SAME".
Geloof me. Aan een John Deere heb ik net zoveel, en ook vaak dezelfde dingen gehad als aan SAME. Die Amerikaan , een 4255 heb ik best wel motor problemen gehad, en de 6400 liep altijd warm, wat de dealer er niet uit kon krijgen. Maaien met de kachel aan om extra te koelen is niet lekker hoor.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Same Condor 55 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!