Foto van een Renault 133.54.
Zomerstalvoedering van luzerne voor melkvee in de poolse Weichseldelta, najaar 2019

Renault 133.54

Foto van een Renault 133.54.
Zomerstalvoedering van luzerne voor melkvee in de poolse Weichseldelta, najaar 2019

Reacties

dx11
Ook al redelijk nat zeker? Is dat een km30 voorop? Met 3 trommels toch?
ronald73
@dx11 Goed gezien, dit is een km30 met 3 trommels.
Ritchie
Prachtig! Wanneer heb je de luzerne gezaaid? Maai je dat jaarrond om te stalvoeren?
ronald73
@Ritchie Deze luzerne is dit voorjaar gezaaid. Het is bij deze laatste snede eigenlijk de eerste keer dat ik het vers voer. Om jaarrond goede luzere te kunnen stalvoeren zal niet makkelijk worden lijkt mij.
arjanvw
@ronald73 dat denk ik ook niet, net als gras stopt het met groeien in de herfst.

Boer jij/jullie al veel jaren in Polen?
ronald73
@arjanvw Nee inderdaad, in de winter kan je het natuurlijk wel vergeten 😉 Ik, en @Ritchie denk ook wel, bedoelde meer van voorjaar tot najaar 😉
Ik boer al ruim 20 jaar in Polen.
arjanvw
@ronald73 dan ben je daar al mooi gesetteld! Had wat foto's/reacties terug opgezocht, erg interessant om te zien hoe je daar begonnen bent! Heb daar wel respect voor!
ronald73
@arjanvw Maar vergeet niet het spreekwoord dat een medaille ook een keerzijde kan hebben...
arjanvw
@ronald73 Dat klopt, overal is het wel iets. Maar om in het buitenland iets op te starten doe je niet zomaar even. Wij zijn binnen Nederland vrijwillig verplaatst, maar dan heb je nog steeds dezelfde regels en taal...
arjanvw
Het zal vast niet anders kunnen, maar luzerne is nogal gevoelig voor berijden onder mindere omstandigheden. Grote kans dat de luzerne wegblijft onder de rijsporen.
ronald73
@arjanvw Het is idd mijn minst slechte optie voor dit moment, zelf ben ik ook benieuwd hoe de luzerne zich zal houden in de sporen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Renault 133.54 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!