Foto van een John Deere 6410 bezig met geoogst product transporteren.. Foto is geplaatst door fendt818vario op 07-10-2019 om 19:19:34, met 6 reacties.

John Deere 6410

fendt818vario
Foto van een John Deere 6410 bezig met geoogst product transporteren.

Reacties

MaxxuM4ever
Necap schuurt toch meestal de naam weg van 2ehands kisten, bij jullie een zwarte balk erover?
Al bijna planten of nog ff wat koude afwachten?
fendt818vario
@MaxxuM4ever Dit zijn nieuwe kisten maar ik wil de naam niet op internet hebben. Het is bijna koud genoeg om te planten maar nog wel te nat .
MaxxuM4ever
@fendt818vario haha dacht al zoiets, al
Je oude foto’s, die van je broertje en personeel ook nageplozen? Ik ben ook niet zo van namen op het grote openbare internet. Mensen die je kennen herkennen het toch wel.
fendt818vario
@MaxxuM4ever die laat ik zo nog maar even. Moeten jullie al bijna beginnen met planten?
MaxxuM4ever
@fendt818vario ik werk al een aantal jaren niet meer bij de bollenboer, brave kantoorbaan en een gezin. Maar hij zit veelal op lichte grond en geen onwijs areaal dus zal wel na de herfst vakantie worden denk ik.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6410 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!