Foto van een New Holland Meerdere, toen de kettingen nog in het vet hingen. Foto is geplaatst door johndeere6230 op 08-10-2019 om 11:05:40, met 7 reacties.

New Holland Meerdere

johndeere6230
Foto van een New Holland Meerdere, toen de kettingen nog in het vet hingen

Reacties

radium45
Hier zag je gisteren nog gewoon stofwolken achter de banden van de wagens.
+1
nielsve
@radium45 Stofwolken gaan hier voorlopig niet meer rond vliegen.

Blijkbaar gaan de occasie aardappelrooiers weer als zoete broodjes over de toonbank om toch maar volop te kunnen rooien wanneer het eens niet regent.
rommert14
@nielsve ik denk dat wr hier niet eerder als volgend voorjaar stof zullen zien 🤣 Sommige stukken mais moeten we laten staan zo nat is t
nielsve
@rommert14 Hetgeen jullie nu niet kunnen hakselen, laten jullie dat dan gewoon staan tot volgend voorjaar?
Of kunnen jullie dat nog laten dorsen door een loonwerker met een combine op rupsen?
+1
rommert14
@nielsve ja waarschijnlijk dat laatste, dan hebben we er tenminste nog iets aan, hoe we het land achterlaten maakt toch niet uit, het wordt bos.
johndeere6230
@radium45

Dat gaat hier in het land niet meer gebeuren, zijn op een paar plekken al flink aan het baggeren geweest... thuis gisteren de maïs gehakseld, alleen 1 stuk staan ook wel her en der flinke sporen in, viel ons eigenlijk wel tegen..

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van New Holland ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!