Foto van een Deutz-Fahr Agrotron 6130.4 TTV. Een van de trekker van mn huidige stage ook maar eens op de foto gezet.

Deutz-Fahr Agrotron 6130.4 TTV

Foto van een Deutz-Fahr Agrotron 6130.4 TTV. Een van de trekker van mn huidige stage ook maar eens op de foto gezet.

Reacties

valyMF
Het is alleen geen TTV maar een powershift maar daar was geen map van.
+1
BEboer
Knappe voercombi 👍 dacht dat zo'n keenan maar 40 pk vroeg?
valyMF
@BEboer Ik heb het laatst toevallig nog opgezocht op de site van keenan. Bij deze wagen stond een minimaal vermogen van 105pk.
BEboer
@valyMF ahzo wij hebben getwijfeld omdat onze dealer deutz en keenan verkochte maar keenan was een pak duurder en vond het nogal slijtgevoelige machines (toen zei hij dat onze d6007 de wagen makkelijk aankon). Toen naar een kuhn weest kijken en gelijk ook een voorladertrekker bij die dealer gekocht.
valyMF
@BEboer Hier zegt de dealer dat de oude machines van keenan slijt gevoeliger zijn. De nieuwere series hebben een kunststof bodem en de kettingaandrijving loopt door een oliebad. Of het waar is moet ik ook nog zien omdat de nieuwe serie nog niet zo gek oud is.
valyMF
@BEboer Ik denk dat deze wagen met 80 pk ook nog wel wil draaien. Maar niet zonder groothoek aftakas. En of je dat moet willen voor je trekker is ook maar de vraag

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agrotron 6130.4 TTV ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!