Poosje geleden een 6155R op demo gehad. Ontzettend fijne trekker met de nieuwe Commandarm.. Geplaatst door bart99 op 09-10-2019 om 19:28:17, met 20 reacties.

John Deere 6155R

792 foto's van @bart99

Poosje geleden een 6155R op demo gehad. Ontzettend fijne trekker met de nieuwe Commandarm.

Reacties

john deere 7810
Mooie banden er ook onder! inderdaad dat horen we ook van klanten. En zelfs voor mensen met minder ervaring is het allemaal vrij snel te begrijpen.
bart99
@john deere 7810 Super banden inderdaad. Gedragen zich ook goed op lage spanning icm. gewicht. Het is inderdaad een vrij gemakkelijke trekker in omgang!
+1
mdoornekamp
@john deere 7810 ik vind het draag vermogen van de Xeo's wel tegen vallen. Zo'n 6155R kun je echt wel dikke werktuigen aan hangen. En dan ben je met deze banden wel beperkt. Daarom heb ik de Mach Bib 710/70r38 met grotere lucht kamer. Die band is trouwens ook wel soepel
fendt308-driver
@mdoornekamp waren die svt banden (mitas?) Geen optie? Die zie je de laatste tijd ook meer en meer
mdoornekamp
@fendt308-driver ja Mitas wordt ook veel orgineel geleverd op John Deere. Daar heb ik ook wel naar gekeken. Michelin is natuurlijk gewoon een top merk. En af fabriek is het prijs verschil niet zo groot.
+2
john deere 7810
@mdoornekamp @fendt308-driver

dat klopt idd, dan kan een bridgestone meer hebben vgm? Michelin is wel een A merk, en is het prijsverschil niet zo groot, dan wist ik het ook wel, ben je ze zat na 50% leveren ze nog geld op. Maar die mitassen doen het ook goed hoor, ook kwa slijtage komen ze goed mee. ook bij volle/overbelasting krijg je ze glad voordat ze kapot scheuren. dat is bij A merken echt wel anders.
bartjuh
K snap alleen niet dat ze bij john deere niet op alle trekkers de ruitenwisser van 't panorama dak monteren... Die werkt 100 x beter. Dat zou voor mij al een reden zijn om panorama dak te nemen
+1
arjanvw
@bartjuh mee eens, zo'n lullig wissertje monteren ze ook op NH en Case
bartjuh
@arjanvw
Was even ver terug zoeken maar heb er nog een plaatje van gevonden

(klik om te vergroten)

6155r
arjanvw
@bartjuh idd gek ja dat die niet op alle modellen zit.
hobbyboer
@bartjuh Die ruitewisser gaat wel erg laag, kun je de slag ook begrenzen?

Als dat niet zo is is het geen klote waard in modderige omstandigheden, smeer je de bagger alleen maar omhoog over het hele raam, kun je beter de 'normale' wisser hebben.
bartjuh
@hobbyboer Als 't regen veegt hij de boel ook weer terug naar beneden... Ik vind 't in elk geval veel beter dan die vegers die van boven komen
arjanvw
@hobbyboer Meeste trekkers hebben ook een ruitensproeier!😉 Het bereik is wel veel groter dan de standaard wisser. Als je met de standaard wisser modder op je voorraam hebt zie je helemaal bar weinig... heb wel veel op een NH gereden, maar dat zou een reden kunnen zijn om er geen een te kopen...
+1
new holland koen
@arjanvw bij een tm of ouder heb je nog wel goede ruitenwissers. Snap niet dat ze die niet gehouden hebben.
ford8630power
@hobbyboer Zo denk ik er ook over, bij de eerste slag smeer je alles over het raam. Alle oudere fendt vario ruiten hebben ook allemaal krassen op rechts van alle troep die erop ligt.
fendt308-driver
@ford8630power zodra het begint te regenen veeg ik altijd eerst ff de wisser schoon dan is het stof weg en wist hij beter. Maar zolang mensen de voorruit ermee schoonmaken als de zon op het stof schijnt heeft het ook weinig zin haha
john deere 7810
@hobbyboer

De slag van de ruitenwisser zelf begrenzen/aanpassen wordt een optie voor de volgende serie..... 😛
+1
mdoornekamp
@arjanvw ohja. Dan is het inderdaad niet echt Jd waardig. 🤣

Ik wist niet eens dat die panorama versie wel een andere wisser heeft.
+2
jmos
@arjanvw inderdaad, en Het geperforeerde zonnescherm is al net zo waardeloos bij cnh

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6155R ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!