Foto van een Veneroni Waterpomp, hele dag al bezig met al het water weg te pompen.. Foto is geplaatst door daan-van-der-kolk op 10-10-2019 om 18:39:26, met 10 reacties.

Veneroni Waterpomp

Foto van een Veneroni Waterpomp, hele dag al bezig met al het water weg te pompen.

Reacties

+1
john deere 7810
Bijzonder jaar he. dan heb je geen water, en dan heb je binnen 3 weken weer een overschot.
casejxu
@john deere 7810 zeg maar gerust binnen een dag. Eergister dachten we gister te gaan planten. Ondergrond was niet extreem nat ofzo. Alleen de bovenste laag. Tot we gister even 75mm kregen...
CaseCS130
@casejxu Toch mogen jullie niet echt klagen toch? Qua droogte is daar in verhouding niet veel schade dacht ik. Wij hadden eerst de droogte en daarna de muizen, dat laatste is echt onvoorstelbaar hoe die malloten het land op z'n kop hebben gezet. Je kan nog beter het land vol mollen hebben.
+1
casejxu
@CaseCS130 nee zomer is hier prima verlopen. Gras bleef redelijk groeien en geen muizen idd...

En opeens is het klaar. Koeien al bijna 2 weken binnen. Vorig weekend meeste jongvee naar binnen en vandaag nog koppeltje vaarzen. Lopen nu alleen nog 5 droge koeien buiten op 10ha met een dik pak gras.
+1
CaseCS130
@casejxu Ja wij hebben de koeien ook al binnen. Vertrappen en versmeren teveel grond waardoor ze niet mooi meer weiden. Stalvoeren nog wel en hopelijk kan dat nog heel lang.
Baltus_steyr
Quote Reactie van @CaseCS130:
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

stalvoeren houdt ook niet over!
+1
@casejxu Wij zouden vandaag beginnen te rooien, maar dat ging dus mooi niet door na de 60 mm van gister.
gudo
Hoeveel m3/h pompt zoiets eigenlijk?
@gudo Het typeplaatje gaf aan 12 kuub per minuut. Vandaag zo'n 11 uur gedraaid dus aardig wat kuubs gepompt.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Veneroni Waterpomp ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!