loon - en grondwerken Moulaert uit Ranst aardappelen rooien met hun Dewulf Rs 3060 , deze worden overgeladen in hun John Deere 6230R met Dezeure Transmax met turbocleaner 2 . Bij het overladen naar de vrachtwagens zorgt deze cleaner ervoor dat er zoveel mogelijk zand en vuil niet mee naar de fabriek gaan en dat het zand op het land blijft .
zie ook video : https://youtu.be/KuTuM7wSDNA

John Deere 6230R

1.331 foto's van @XC 70

Loon - en grondwerken Moulaert uit Ranst aardappelen rooien met hun Dewulf Rs 3060 , deze worden overgeladen in hun John Deere 6230R met Dezeure Transmax met turbocleaner 2 . Bij het overladen naar de vrachtwagens zorgt deze cleaner ervoor dat er zoveel mogelijk zand en vuil niet mee naar de fabriek gaan en dat het zand op het land blijft .
zie ook video :

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6230R ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!