Foto van een Ford 4000 met de originele stoel nog. SOS. Foto is geplaatst door stijn-de-bock op 19-10-2019 om 19:31:52, met 25 reacties.

Ford 4000

stijn-de-bock
Foto van een Ford 4000 met de originele stoel nog. SOS

Reacties

+1
Towaberg
En selecto speed!
+1
selectford
Komt me bekend voor
stijn-de-bock
@selectford is te koop, heb jij een idee van de waarde?
+1
selectford
@stijn-de-bock een gewoon kost zoo een 4000 euro .maar deze ziet er nog wel zoo goed uit en origineel dus ik denk meer dan 4000 euro .
Rijdt hij nog goed en gaat het lichtje niet aan tijdens het rijden dat mag wel aan gaan tijdens het schakelen of te weinig toeren maar moet niet aan gaan bij 1000 toeren heb ik wel is gehoord.
+1
stijn-de-bock
@selectford hij rijdt heel goed,lampje heb ik niet gezien. Hij is inderdaad heel origineel, staan 7100 uren op de klok wat heel geloofwaardig is in deze staat.
selectford
@stijn-de-bock ik zeg kopen worden altijd meer waard
+1
stijn-de-bock
@selectford of oude trekkers in de toekomst nog zullen stijgen in waarde is voor mij een vraagteken. Wat als ze de lage emissie zones uitbreiden ..... en de afnemende interesse bij de jeugd.
selectford
@stijn-de-bock dat gaat zoo maar niet gebeuren ik denk dat het voor 5000 euro niet verkeerd is en onderdelen zijn er ook nog genoeg
stijn-de-bock
@selectford ik hoop dat je gelijk hebt.
+1
selectford
@stijn-de-bock niet te bang zijn
stijn-de-bock
@selectford ben niet bang hoor.😋
+1
selectford
@stijn-de-bock wij hebben pas nog een 3000 sos gekocht en we weten niet eens of dat hij werkt maar als is te maken wij denken dat de tandjes van de pric as er af zijn maar daar kan je gewoon iets andres op lassen meest al werd er een 6 kant op gelast en weer rijden
stijn-de-bock
@selectford de 4000 op de foto werkt.
Kramer U800
@selectford De (oldtimer) tractor markt is nog lang niet dood. Die Lanz Bulldogs blijven maar in waarde stijgen! Same's die je een paar jaar geleden voor 2000 euro kon kopen zijn nu al weer 3000 waard. Zo kan ik nog een hoop opnoemen. Het probleem is alleen de diesel die verdorie steeds schraler word met bacteriën groei erbij. Gekeken maar hier in NL niet aan te komen aan diesel met zwavel.
jammermaarhelaas
@stijn-de-bock

Quote Reactie van @stijn-de-bock:
een idee van de waarde?

Stond in NL op marktplaats een nieuw type 4000 (60pk) te koop, ook met SOS, grotendeels reeds opgeknapt, goed op de banden, met weinig uren (ergens rond de 3500). Vraagprijs € 4000,- , dit werd er niet op geboden. Heeft er maanden op gestaan, zal iets van een jaar geleden geweest zijn.
stijn-de-bock
@jammermaarhelaas dan zal die van mijn collega niet verkocht geraken,,,,,of goedkoop aan mij.😅
+1
selectford
@jammermaarhelaas die bak was niet goed
stijn-de-bock
@selectford dat verandert het verhaal...
+1
jammermaarhelaas
@selectford

Oke, dat wist ik niet.
+1
Krispax
County 1884 is onlangs in Engeland verkocht voor 150000 euro. Maar de gewone trekker zal geen investering zijn hoor.
selectford
@Krispax daar ben ik het niet mee eens kijk maar naar een ford 7810 of fendt 615 en international 1455 en gaa zoo maar door
stijn-de-bock
@selectford vraag en aanbod, je hebt maar 1 koper nodig maar echt in de lift zitten de oude trekkers toch niet.
selectford
@stijn-de-bock niet echt in een lift maar de meeste worden toch ieder jaar wat meer waard .niet alle typs en merken maar de wat bekendere toch wel .
5 jaar terug kon je de mc cormick d serie nog voor 600 euro kopen maar die tijd is nu voor bij zoo maar een voorbeeld.
+1
stijn-de-bock
@selectford klopt wel wat je zegt maar een brood wordt ook ieder jaar een beetje duurder.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 4000 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!