Foto van een Fendt 306 LS. Voor de nieuwe banden spatbordverbreders gemaakt.. Geplaatst door gkgerbengk op 20-10-2019 om 17:41:53, met 12 reacties.

Fendt 306 LS

Foto van een Fendt 306 LS. Voor de nieuwe banden spatbordverbreders gemaakt.

Reacties

Fendt926Driver
Ha ha wel 5cm brede verbreders gemaakt maar er niet aan gedacht dat de plastik verbreders er ruim 1 cm overheen dekken
hobbyboer
@Fendt926Driver hoe bedoel je dat?
Fendt926Driver
@hobbyboer het lijkt nu alsof de ijzeren verbreders maar 3cm breed zijn. echter zijn ze (denk ik) wel 5 cm breed maar de plastikken verbreder schroef je er weer tegenaan en die vallen ruim 1 cm breed over de ijzeren verbreder die er tussen geschroeft is
+2
arjanvw
@Fendt926Driver toch vallen de banden wel net binnen de spatborden. Vind het er best wel netjes uitzien.
gkgerbengk
@Fendt926Driver Ik zie het nut er niet van in om 15 cm brede verbreders te maken. Ik heb ze zo breed gemaakt dat ze vlak met de band staan als je er langs heen kijkt en dat ze dus maar 7cm breed zijn, maakt niemand wat uit toch? Ze zijn dus speciaal voor deze banden gemaakt en lijken dus perfect. Dit had ik met originele verbreders nooit gekunt die zijn altijd te breed of juist te smal.
Fendt926Driver
@gkgerbengk ik geef jou gelijk.
Wij werken vaak met origineel maar heb er ook al wel 6 setjes zelf gemaakt.
Al vindt ik 3 keer 5 veel mooier staan dan 1 keer 15 cm.
Maar met de eerste zelf gemaakte vond ik dat ik het toch niet netjes genoeg gedaan had toen de ijzeren zo smal leek.
Maar bij deze trekker staat het niet verkeerd
105ls78
Mooi gemaakt hoor..
Jurian311
Ziet er strak uit, kun je zo door de maïs heen rijden?
Gavrie Willemsen
Schone achterkant..... 😜
+1
gkgerbengk
@Gavrie Willemsen Bedankt. We komen steeds een stukje verder. De zwaailat van de ondertrekhaak zit een ovaal gat in en moet ik nog een keer klaar maken dan kan die er ook weer aan. Verder nog n paar details. De veer tussen de hefarmen, gele dop op de aftakas en misschien nog de originele werklampsteun op t rechterspatbord en dan is de achterkant helemaal af.
Kramer U800
Sjiek 👌🏼

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 306 LS ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!