Dewulf voegt een nieuw model toe aan het gamma ... Voorstelling op Agritechnica?Bron: Facebook. Foto is geplaatst door mike_v op 21-10-2019 om 21:17:25, met 8 reacties.

Dewulf Onbekend

mike_v
Dewulf voegt een nieuw model toe aan het gamma ... Voorstelling op Agritechnica?

Bron: Facebook

Reacties

inter fan
Lijkt sprekend op de 4CE ook van Dewulf

(klik om te vergroten)

mike_v
Toch nooit echt een succes geworden in de Benelux @inter fan? Nog nooit gezien ...
inter fan
Zijn er niet veel van gebouwd geloof ik, bij mijn werkgever wel heel wat weg gerooid, was wel een van de eerdere 4 rijers. Is dit jaar op een veiling verkocht.
nielsve
Ik dacht dat ze een 4 wiel rooier aan het maken waren type Puma of varitron 470.
Maar bij Dewulf zien ze het toch weer net iets groter 🙉

Ik stel me wel vragen bij het totale gewicht, aangezien het erop lijkt dat er ook nog een hulp as onder de rooier hangt 🤔
Fendttrisixfan
@nielsve avr heeft toch ook al hulpas zitten? Dan wel liever 4 grote wielen dan normale as en as met 2 kleine wieltjes die op het land toch niks doen
+1
inter fan
@Fendttrisixfan zoals het lijkt zit hier achter de 2de grote as nog een hulpas, maar dat is slecht te zien vanaf deze hoek. Ik denk dat nielsve dat bedoeld
+1
nielsve
@Fendttrisixfan ik bedoel het idd zoals @inter fan zegt dat er nog een extra as met kleine wieltjes onder zit.
Dat betekent dat die 2 assen met de brede banden ook al elks +10 ton dragen.

En tegenwoordig zit overal wel een extra hulpasje onder. Niet enkel de AVR puma, maar ook bij de Grimme varitron470, Ploeger heeft het ook, zelfs een bietenmuis heeft het eronder zitten om reglementair de weg op te moeten.

Nu staan die assen wel behoorlijk ver naar voren waardoor zij best wel veel gewicht dragen zodat de voorste as (met smalle wielen)mischien niet te zwaar belast wordt, wat dan weer een voordeel is zodat je onder natte omstandigheden de ruggen niet wegduwt met je voorwiel dat tussen de rijen gaat.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Dewulf ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!