Foto van een Challenger Terra Gator (overige zelfrijders)Gisteren de maïs er af gereden. Gelukkig niet één keer vast gezeten en deze jongen liep er weer mooi over. Zit een hoogkiepbak op zodat die

Geen

CaseCS130
Foto van een Challenger Terra Gator (overige zelfrijders)
Gisteren de maïs er af gereden. Gelukkig niet één keer vast gezeten en deze jongen liep er weer mooi over. Zit een hoogkiepbak op zodat die bij lange afstanden op het veld kan blijven, maar bij ons was die vlakbij en loste zelf op de kuil.

Reacties

+1
Albert Peters
Doelmatige machine
Siete
Blijf het een brute machine vinden. 😁
Ook foto's van deze machine die het in een wagen laad dan?
+1
CaseCS130
@Siete Nee, helaas niet. Dat was bij ons ook niet nodig. Maar staan wel wat leuke foto's op facebook onder loonbedrijf hoekstra flowers.
+1
Fendtvario718

(klik om te vergroten)

rommert14
Dat is laat genoeg, nu nog hakselen. Hier alles eraf en wat er nog staat is alleen nog geschikt voor kolvenmais
inspecteurfendt
@rommert14 ik vind dat het hier enorm gespreid is. Anderhalve maand geleden ging de eerste mais er al af. Deze ochtend is een grote veehouder/loonwerker maar pas aan het grootste deel begonnen. Voor de biogas staat er nog voor enkele weken geplant.
+2
CaseCS130
@rommert14 Ik wilde graag 2 weken terug hakselen maar kwam niet aan de beurt. Daarna was het de keuze of het land in mosterd rijden of wachten tot het weer droog werd. Dat laatste maar gedaan.
Fast Eddy
@CaseCS130

Is dit zo`n oude veen dumper geweest?
+1
CaseCS130
@Fast Eddy Nee, zat vroeger een tank op meende ik. Maar tis al best een oude strijder maar zie hem nog altijd graag komen.
johndeere6230
@CaseCS130

Reed het goed dan? Kan best snel gaan vaak, even 2 dagen zon en wind en je staat er van versteld wat het dan opdroogt... althans, zolang er geen water op staat, want dat waait niet weg helaas 😅
+1
CaseCS130
@johndeere6230 alleen langs de enige greppel die erin zit. Is knap gegaan, maar het stuk was ook het hele jaar al erg droog geweest.
noordhof
Stoer ding ! 👍
Rik Engels
Bruut ding!👌🏽

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Geen ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!