Foto van een Deutz-Fahr Agrotron 85 met criap midibalenpers vandaag nog wat loodzware balen gemaakt. Foto is geplaatst door case 745 xl op 25-10-2019 om 20:25:18, met 4 reacties.

Deutz-Fahr Agrotron 85

case 745 xl
Foto van een Deutz-Fahr Agrotron 85 met criap midibalenpers vandaag nog wat loodzware balen gemaakt

Reacties

+1
wim-same
@case 745 xl Ja klopt, er zit geen greintje droogte meer in de lucht. Zo had ik ook voor een boer eind oktober vierkante balen geperst. Met iedere persslag zag ik in de camera het water eruit spuiten. Loodzwaar. 's Winters vroeg ik een keer aan deze boer wat er van geworden was. Hij gebruikte het voor jongvee en droge koeien, mengde het met mais en grote balen natuur hooi, wat wel droog was, en liet het mij zien. Het was werkelijk nog mooi voer ook, en het rook ook goed. Gras van einde oktober kan best nog wel veel suiker bevatten.
+2
sjonnies
@wim-same zoveel suikers zit er ook niet weer in. Je mort er geen regen in hebben dat is belangrijk en niet schudden ivm met zand. Van Voorjaar 1e snee ook geen zon in gehad loodzwaar prima voer om van te melken
case 745 xl
@sjonnies dit is eerguster gemaaid en geharkt. Snachts nog een dikke bui in gehad en gister geperst. Ben benieuw wat eruit komt. Naar ja de klant is koning.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agrotron 85 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!