Foto voor Olav.

Hier zie je de 1250 met donkergrijze wielgewichten beter. Moet trouwens een van de eersten zijn met hoekige spatborden en veiligheidsbeugel. Deze heeft nummer 471, terwijl nummer 459 nog ronde achterspatborden had. 

Overigens ook allemaal top jaren 70 techniek op de foto. Helemaal links een Super 1500TV, die ook een dikke reis op de dieplader voor de kiezen heeft gehad. Trekker komt uit 'Raum Heinsberg

Schlüter Meerdere

Foto voor Olav.

Hier zie je de 1250 met donkergrijze wielgewichten beter. Moet trouwens een van de eersten zijn met hoekige spatborden en veiligheidsbeugel. Deze heeft nummer 471, terwijl nummer 459 nog ronde achterspatborden had.

Overigens ook allemaal top jaren 70 techniek op de foto. Helemaal links een Super 1500TV, die ook een dikke reis op de dieplader voor de kiezen heeft gehad. Trekker komt uit 'Raum Heinsberg", dikke 650km van Freising vandaan. Er waren er ook uit de omgeving van Hessen (ook knap 450km), die zo over de weg gereden zijn! Ik geloof dat ze er ongeveer een week over hadden gedaan om daar te geraken 😄.

Verder op de foto naast de 1250 waar ik het eerder over had nog een andere 1250, maar met Super Silence Kabine. Daarnaast komt een Compact 750V het triotje vervoegen. Ook die heeft een Super Silence Kabine. Dit soort trekkertjes kom je ook niet zo vaak tegen op treffens. Zelfs in Freising moet je geluk hebben dat er 2 aanwezig zijn. Soms is het aantal Compact 850's, zonder 4wd met kipcabine in de meerderheid! En die zijn ook al zo zeldzaam...

Reacties

+2
olro 61
Prachtige foto, bedankt, met weer een duidelijke omschrijving. Zo zie je maar weer wat de wielgrote van een trekker je in verwarring kan brengen...Schlüter trekkers met het karakteristieke veiligheidsframe - al of niet met een Fritzmeier Verdeck - vind ik ook zeer mooie trekkers om te zien.
schluterman
Mooi stelletje bij elkaar
florisrobben
Een grote familie

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Schlüter ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!