Foto van een Deutz Onbekend, vorige week in de ochtend, wanneer het nog donker was, zien staan in Pepingen. Vandaag eventjes omgereden om hem op de gevoelige plaat te leggen. Als hem zo bekijk, zou hi

Deutz Onbekend

erik9831
Foto van een Deutz Onbekend, vorige week in de ochtend, wanneer het nog donker was, zien staan in Pepingen. Vandaag eventjes omgereden om hem op de gevoelige plaat te leggen. Als hem zo bekijk, zou hij ooit effectief zo gewerkt hebben.

Reacties

+1
Towaberg
Erik, die is al eens gepasseerd denk. Inspecteur fendt heeft deze al eens geplaatst na dat ik een reactie had gegeven op iets gelijkaardigs. Maar staat daar wel leuk naast de steenweg en staat er al heel wat jaren, goeie lak !
erik9831
@Towaberg ik was het ook al aan het denken … Was dat toen ook niet met @stijn-de-bock zijn foto van een tractor in de muur van een restaurant ?
+1
demuywo
Staat op 2dehands een DX 3 te koop ook op hoge poten, waarschijnlijk iets voor fruitbouw ofzo, om over de boompjes of struiken te rijden. Speciaal 😉
+1
erik9831
@demuywo Pepingen, daar zitten inderdaad een heleboel fruit boerderijen 😄

ziet er nog extreem goed uit voor +5000u op de teller, die DX3
inspecteurfendt
Een paar jaar geleden waren er daar wegenwerken aan de gang en hebben ze hem een km verplaatst. Wellicht niet op eigen kracht... wel mooie reclame.
wim-same
@inspecteurfendt toch is die op de link wel iets anders.
+2
inspecteurfendt
@wim-same klopt, maar in de reacties werd er al over deze deutz gesproken.
erik9831
@inspecteurfendt heb er nog 2 anderen zien staan vorige week, stonden aan een boerderij iets voor Pepingen richting Leerbeek. Waarschijnlijk 2 die je bedoelde bij de andere foto. Waren inderdaad niet echt nog goed. Verschoot dat ze zelfs dit type nog gebruikte. (normale trekkers, geen hoogbouw)

Niet dat ik het zou doe, maar zou hem nog durven lenen eigenlijk 😂 als hij nu morgen weg is, ik was het dus niet 😄
+1
inspecteurfendt
@erik9831 ze kunnen wel 50 deutzen hebben maar bijna allemaal rotversleten. Onlangs is er nog een D35 van Dhaemer bij ons binnen geweest met problemen in de versnellingsbak. Ik weet niet juist wat het was want ik zat op school 😂 Ik weet wel dat de stukken nergens meer te vinden waren behalve bij een dealer die ze nog op zolder had liggen.
erik9831
@inspecteurfendt Owkay dan... Ieder bedrijf zijn beslissing zeker 😄
stijn-de-bock
@inspecteurfendt een D35???,d3005 misschien?
inspecteurfendt
@stijn-de-bock ja volgens mij wel.
+1
a3vandiejen
Heel apart, leuk.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Deutz ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!