Foto van een Fendt Onderdelen. Fronthef gemonteerd met overal nieuwe bouten en nieuwe slangen, ook heb ik er een accumulator tussen gezet voor het veren.

Fendt Onderdelen

Foto van een Fendt Onderdelen. Fronthef gemonteerd met overal nieuwe bouten en nieuwe slangen, ook heb ik er een accumulator tussen gezet voor het veren.

Wil je een koe kopen of verkopen

Kijk dan eens op koemarkt.nl, dagelijks vers aanbod met kalveren, vaarzen, koeien en stieren.

Advertentie
Bezoek website

Reacties

+2
marcel-pek
Prachtig!
+1
florisrobben
Mooi werk geleverd
+1
arjanvw
Ziet er deftig uit!!
+1
a3vandiejen
Heel netjes.
+1
hermanjohndeere
Netjes 👌 alleen moet je nu wel altijd met accord bok of gewicht er in rijden.
unipower
@hermanjohndeere Nee hoor kan ook gewoon zonder iets erin rijden 😜
MRVNDT
@unipower is tenminste in Duitsland niet toegestaan. Er mot iets inhangen voor veiligheid.
unipower
@MRVNDT Ah oke, nog nooit gehoord dat dat hier in nederland ook moet 😉
+1
Fendt926Driver
@unipower er bestaat in nederland wel zoiets als het afschermen van scherp uitstekende delen.
En net iets te ver de straat op rijden en met de fronthef de zijkant van een auto openhalen en oom agent gaat weer controleren op losse fronthef.
+4
arjanvw
@Fendt926Driver of je prikt per ongeluk tegen een paard...🤣🤣
+2
jehan
@unipower heb een keer een ongeluk gezien waar het totaal fout ging met de bestuurder van auto..trekker reed de weg op vanaf weiland ..auto reed de fronthef er kompleet af ..bestuurder kon het niet navertellen
+1
hermanjohndeere
@unipower ja maar wat hier ook gezegd word. Als je er een auto voor krijgt ram je hem compleet los aan de zijkant. Ik zelf zou zo in ieder geval nooit de straat op gaan.
+1
jehan
@hermanjohndeere dat was er ook gebeurt met het ongeluk waar ik het over had ..hele zijkant open van de auto
+1
unipower
@hermanjohndeere @jehan Ik denk dat als er een bokje in de hef hangt of een gewicht dat de auto net zo goed totallos is, vanaf de zijkant is het niet scherp alleen slecht zichtbaar als er niks in hangt. Vanaf de voorkant wel 😉
+1
eicher4048driver
Zit er aan te denken om ook een accumulator te plaatsen wanneer ik mijn frontlift ga opbouwen. Hoe heb je berekent hoe groot je accumulator moet zijn?
unipower
@eicher4048driver Heb ik niks van berekent haha deze accumulator lag op mijn werk nog, daar heb ik de druk van aangepast en nu werkt het goed. Zit er een op van 0,75L en hij staat op goed 25 bar

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt Onderdelen ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!