We hebben er dit jaar lang over moeten doen (dankzij de regen) maar eindelijk de schuur vol.. Foto is geplaatst door nielsve op 29-10-2019 om 21:49:10, met 6 reacties.

miedema logo

nielsve
We hebben er dit jaar lang over moeten doen (dankzij de regen) maar eindelijk de schuur vol.

Reacties

+1
hoest
Mooi gezicht zo.
Schuur vol en land leeg of dat nog niet?
nielsve
@hoest nee, land nog niet leeg. Nog wel even te gaan met aardappels.
rommert14
@nielsve zijn ze inmiddels niet verrot of valt dat mee? Hier zijn ze ook nog steeds niet klaar.
nielsve
@rommert14 we komen hier voor het 2e jaar op rij uit een kurkdroge zomer, dus de grond kan die regenval voorlopig nog hebben zonder dat de ruggen onder water komen te staan.
Dus zolang er nu geen extreme regenval komt en het niet vriest is er niets dat beter bewaard dan een aardappel in de grond.
Dus voorlopig nog geen (op een enkele na) verrotte aardappels.

We willen de rest nog wel zo snel mogelijk uit de grond hebben aangezien er al wat nachtvorst en meer regen komt.
+1
rommert14
@nielsve aha, nee als er geen water tussen de ruggen staat zal het nog wel wat meevallen, hier staat op sommige plekken al sinds half september water tussen de ruggen, het wil nergens meer snel heen zakken normaal is de grond hier na een paar dagen wel weer begaanbaar. Wij moeten ook nog maaien maar dat zal wel weer niets worden nu.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de miedema logo ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!