Foto van een Deutz-Fahr Agrostar 6.38, over de nachtvorst de sporen in de mais weer dicht kunnen rijden. Daarnaast de trekker even uitleven voor de schijveneg, de falende onderzaai verplicht ons toch

Deutz-Fahr Agrostar 6.38

MulderDeutz1
Foto van een Deutz-Fahr Agrostar 6.38, over de nachtvorst de sporen in de mais weer dicht kunnen rijden. Daarnaast de trekker even uitleven voor de schijveneg, de falende onderzaai verplicht ons toch nog maar na te zaaien.

Reacties

+2
CaseCS130
Heerlijk bedacht ja dat onderzaaien... Sterk staaltje theorie versus praktijk falen.
sjonnies
@CaseCS130 hier is best wel veel gelukt ook al zit er veel sporen in het land
CaseCS130
@sjonnies Hier is praktisch niks gelukt. En vervolgens zijn veel percelen compleet zwart gereden dus zelfs als het wel gelukt was zou je overnieuw kunnen. En als ik het aan mijn oom in Amerika vertel die alleen maar maïs en sojabonen verbouwd lacht die me vierkant uit.
MulderDeutz1
@CaseCS130 Tja. Hebben de onderzaaimachine met twee andere boeren, daar is het wel aardig gelukt. Vreemde boel, kost weer geld.
john deere 7810
Het staat en valt met het moment en het weer wat je er op hebt gehad...

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agrostar 6.38 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!