Mais, jaren '80, onze 3e Schlüter, een Super E6400V, lange bouw, zonder vloeistofkoppeling.. Foto is geplaatst door roscho op 03-11-2019 om 13:33:56, met 6 reacties.

Schlüter Super 850 V

93 foto's van @roscho

roscho
Mais, jaren '80, onze 3e Schlüter, een Super E6400V, lange bouw, zonder vloeistofkoppeling.

Reacties

a3vandiejen
Prachtig.
schluterman
Super 850v met een oude vooras en een groot gewicht blok maar ook weer zonder zei gril in motor kap
Schluterfan
Op een of andere manier vind ik zo'n sicloonfilter op een Schlütermotorkap nog wat hebben. Leuke foto's dit!
roscho
Hij heeft dat filter waarschijnlijk gekregen omdat hij voor een grondontsmetter heeft gelopen, die chemicaliën waren niet goed voor hem. We hebben de motorkap flink moeten renoveren en er zat een gat in het dak voor een overdrukventilator. Maar dat was met polyester en een paar matjes goed te repareren.
Schluterfan
@roscho

Ja, gelukkig zijn die dakjes goed te repareren. De motorkappen zijn soms een ander paar mouwen. Maar hier ziet de trekker er op het eerste zicht wel goed uit!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schlüter Super 850 V ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!