Nog meer mais jaren 80 met de Schluter. Foto is geplaatst door roscho op 03-11-2019 om 16:21:26, met 5 reacties.

Schlüter Super 1500TVL

roscho
Nog meer mais jaren 80 met de Schluter

Reacties

Schluterfan
Ooh met een Claas Sf 80 vermoed ik?
+1
roscho
Claas 80SF omgebouwd tot werktuigdrager. In de hef hangt een Kemper Champion 3000 ("Heckausführung"). Wel een leuke combinatie, alleen in de modder was 't niks. Daarom heeft onze 1500 TV (geen TVL, had geen "Lastschaltung") ook wel voor de Kemper gestaan.
+1
Schluterfan
@roscho

Bij TVL staat de L niet voor Lastschaltung, maar voor Lang. In het begin had je zowel TV als TVL. Verschil zat hem in de lengte van de trekker en het vermogen. Maar eind de jaren 70 was dit enkel nog van toepassing voor het vermogen en zag geen verschil meer in de trekkers. LS staat voor Lastschaltung, en was in die tijd nog niet verkrijgbaar. Dit kwam pas in '88.
Sch1050tv
@roscho mooi! Gelukkig hebben we de foto’s nog🤗

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schlüter Super 1500TVL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!