Foto van een Kuhn GF 5000, toen ging er iets mis .... Geplaatst door seppe sools op 03-11-2019 om 22:18:51, met 8 reacties.

Kuhn GF 5000

Foto van een Kuhn GF 5000, toen ging er iets mis ...

Reacties

Saeghershof
As afgebroken?
john deere 7810
@Saeghershof

kan, maar meestal breekt de spanstift omdat er speling op de as en het huis komt. Komt veel vaker voor na de nodige hectare's. vooral de middelste elementen hebben er last van omdat die het meeste te lijden hebben.
Saeghershof
@john deere 7810 ik had vroeger een kuhn gf5001 en heb eens een gebroken as gehad.
john deere 7810
@Saeghershof

kan heel goed hoor. komt ook voor.
seppe sools
@john deere 7810 inderdaad de spanstift, dacht ook eerst de as, viel dus nog mee ... wel een hele klus om deze er terug in te krijgen aangezien je de spanstift er niet zijdelings kan inkloppen met een hamer, hier was geen plaats voor, dus met een bandijzer en een dop deze er in geperst
john deere 7810
@seppe sools klopt inderdaad, met een bandafnemer gaat best prima, goed op druk houden en dan met de hamer er tegenaan tikken, gaan ze er zo in. als eenmaal het kunstje kent gaat het best vlot 😉
JoramH
Kijk, das een trommel met draadloze aandrijving...

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Kuhn GF 5000 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!