Knikmops 250 viel super goed , dan een Knikmops 250 tele eens proberen.. Geplaatst door New Kobelco op 04-11-2019 om 11:34:34, met 4 reacties.

Knikmops 250

Knikmops 250 viel super goed , dan een Knikmops 250 tele eens proberen.

Reacties

Fast Eddy
Ook nog andere merken geprobeerd?
New Kobelco
Andere merken komen we ook regelmatig tegen en bekijken en proberen we dan wel een keer. Van iedereen kan je wel iets zeggen 4x4 of hef vermogen, gemakkelijk tanken en kort draaien , het is een beetje wat je wil een. Wij zijn met 18 mensen personeel die er mee moeten rijden, simpel en kei goed meer moet dat niet zijn.

(klik om te vergroten)

Fast Eddy
@New Kobelco

Ja precies. Ik ben zelf ook helemaal weg van de Knikmops. Degelijke en eenvoudige machines maken ze. Mijn werkgever lijkt een Giant wel wat. Omdat daar een goede cabine op zit.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Knikmops 250 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!