Kioti CK4010 met een klepelmaaier in de fonthef met een maaibreedte van 1.65 m en achter in verstek ook een klepelmaaier van 1.65m en dat met een vermogen van 40 pk. Voor de stabiliteit op hellingen en dijken is deze  Kioti voorzien van brede  achterbanden en voorop gemonteerd dubbellucht.

KIOTI CK40

Kioti CK4010 met een klepelmaaier in de fonthef met een maaibreedte van 1.65 m en achter in verstek ook een klepelmaaier van 1.65m en dat met een vermogen van 40 pk. Voor de stabiliteit op hellingen en dijken is deze Kioti voorzien van brede achterbanden en voorop gemonteerd dubbellucht.

Reacties

wim-same
Een ding is jammer van Kioti. Van der Pols.
+1
john deere 7810
@wim-same

en maaimessen.... Man man voordat je die dingen hebt....
Rietman
@john deere 7810 Hoezo ? is het lastig om onderdelen te krijgen ? Probleem kennen we niet.
john deere 7810
@Rietman

Weet niet hoe het op moment is, Maar een paar jaar terug was het een heel probleem. hartstikke vervelend voor een hovenier. Maaier is van een van onze klanten.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de KIOTI CK40 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!